SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Esnaf Kavgasında Kan Aktı: 1 Yaralı

Esnaf Kavgasında Kan Aktı: 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da iki komşu esnaf arasında ‘küfürleşme’ meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Olay, 09.15 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Çavuşoğlu Mahallesi’ndeki Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Küçük Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren iki esnaf arasında küfürleşme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüşürken, A.D. tarafından tabancayla açılan ateş sonucu bacağına isabet alan V.K. yaralandı. 

Olayın şüphelisi polis ekiplerine teslim olurken, yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

Olay yerinde inceleme yapan ekipler, bir adet tabanca ile 5’ten fazla boş kovan buldu. Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

İha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Kısas44 (1 yıl önce)
    Teksasda sıradan bir gün
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Kaçak sigara, kaçak telefon gibi silah satılıyor galiba, önüne gelenin elinde olursa böyle olaylar çok olur. Çok ciddi onlem alınması lazım.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Mülayim (1 yıl önce)
    Kulağının üstünde kaçak sarma sigara olan ağabeğ, ilk müdehaleyi yapan sağlık görevlisi herhalde...
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Mülayim isimli kullanıcı yorumuna
    Ne alaka kardeşim 112 gelene kadar adam tampon yaptı boş beleş yorum yapmışsın
    %85
    %15
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    Bir de komşu olacaksınız ayıptır gözüm
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Sade vatandaş (1 yıl önce)
    Bundan 20 sene önce esnaf bir toplumun yüz akı idi örnek vatandaş idi ahilik felsefesi ile zanaatkarlik ahlakı vardı. Esnafın esnafa sövdüğü dövdüğü vurdugu bir yerde herşey bitmiştir. En guzeli göç eylemek bu diyardan.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • mert (1 yıl önce)
    Şehir vahşi batıya döndü. Kapalı çarşının önünde John Wayne geçse artık şaşırmayacağım!!!
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Muhammet (1 yıl önce)
    Bravo bravo silahların çok olduğu bir ülkede yaşadığım için. Bu silah kimde olur. Bu silah kolluk kuvvetinde olur. Bu silah beyler oyuncak değil. Burdan Malatya Emniyet Müdürümüze sesleniyorum malatya da 100 gün operasyon yapıp toplayın silahları polise karşı gelene takin ters kelepçe ağzını yüzünü düzeltin bakalım bidaha bu olaylar olacak mı!
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (1 yıl önce)
    Arkadaş herkesin evinde yanında ruhsatsız silah mı var her gün bir kaç tane silahlı olay oluyor. Bu Malatya nereye gidiyor böyle
    %91
    %9
    Yanıtla