SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Esnafımız Yüksek Fiyattan Kaçınmalı, Yapmayın!"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, depremlerde işyerleri yıkılan peynirci esnafları için Sümer Park’ta kurulan Peynirciler Pazarının faaliyete başladığını belirterek, Malatyalıları burada alışveriş yapmaya davet etti.

Keskin, beraberinde Malatya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Nejdet Özyalın ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sümer Park içinde depremde işyerleri yıkılan peynirci esnafı için tahsis edilen Peynirciler Pazarı’nı ziyaret etti.

Keskin, “Malatya halkımızı Sümer Park’ta bulunan Peynirciler Pazarımıza bekliyoruz. Peynirin, tereyağının ve çökeleğin en iyisini burada esnafımız satıyor. Vatandaşımız alışverişini esnafımızdan yaparsa, esnaf kalkınırsa Malatya kalkınır, Malatya’nın kalkınabilmesi içinde önce ticareti ayağa kaldırmamız lazım. Halkımız gönül rahatlığı ile buradaki esnafımızdan peynir ve tereyağını alıp tüketebilir. Bu pazarın kurulmasında bize destek olan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a  ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu pazarımızın tozu, toprağı yoktur.” dedi.

Keskin, sokak arasında toz ve toprak içinde ticaretin ve alışverişin olamayacağını, bunun Malatya için uygun bir görüntü olmadığına da işaret ederek, “Yakında toz ve toprak içinde kalan tezgahları kaldıracağız. Artık biraz daha çarşımızı düzenlemek ve Malatya’nın var olduğunu göstermek zorundayız. Vatandaşımızın rahat ve uygun alışveriş yapacağı noktaları da oluşturuyoruz” ifadelerini kaydetti.

Esnafları uygun fiyat konusunda uyaran Keskin şunları söyledi, “Esnafımız yüksek fiyattan kaçınmalı, yapmayın. Elinize fırsat geçince bunu kullanmak esnafımıza yakışmaz. Malatya yıkıldı, yerle bir oldu, kimse bir şey götürmedi.  Esnafımız kazancını eklesin, ama fahiş fiyatla da milletimize bir şey satmayın.  Çünkü bu da günah.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Bayram aruk (1 yıl önce)
    Tribünlere oynama sende bir iş çıkmaz bugün valiye gittik dedim valibey bizlere bir kötü adres ver telefoncuları aynı yere verilsin telefoncular burda olsun birini fahri kayhana vermiş birini şeker vagonun oraya vermiş daha 4 aydır bizlere conterner çıkmamış 20 yıldır işletmeciyim bunlardan başka olmaz esnaflara yarar bir şey yapmazlar ancak tribünlere oynaya bunlar çay ocağını teslim etmem
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Levent (1 yıl önce)
    Yorum yapanlardan bazıları Malatya'nın zam hak ettiğini söylüyorlar tahminimce bunlar millet ittifakına oy veren zavallılar .bir insanın siyasi tercihi ne olursa olsun diğer tarafı karalamak suçlamak cezalandırmak ancak bunların yapacağı iş demokrasi demek çoğunluk demektir diğer tarafın fikrine saygı göstermektir
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    İnternetten alış veriş yapın. Hem daha uygun fiyata hemde daha kaliteli ürünler alırsınız. Ayrıca kapınıza kadar geliyor. Böylece merhametsiz esnaflarda batmış olur inşallah.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    ahaha. Bence yetmez, biraz daha artırsınlar, o zaman %90ı da bulurlar :)
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Peynir yağ herşey felaket insaflı olun
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mlt44 (1 yıl önce)
    Buradan sayin malatya esnafina sesleniyorum yukseltebildiginiz kadar yukseltin fiyatlari serbest piyasa isine gelen alsin isine gelmeyen almasin nasilsa ne devlet nede zabita denetliyor vur yukari fiyatlari belinize kuvvet malatya esnafi
    %89
    %11
    Yanıtla
  • DOĞRUYU NE ZAMAN ÖĞRENECEKSİNİZ (1 yıl önce)
    Siz nasıl insanlarsınız bu zor günde fahiş insanlarsınız....Akıllanmazsınız
    %40
    %60
    Yanıtla
  • orhan ince (1 yıl önce)
    kesinlikle yerleşim yerleri dışında tüm çadırlar ve tezgahlar kaldırılmalıdır malatya suriyye dönmüş virahane görünüyor bu şartlarda zaten rastgele kurulan çadırların yüzde 50 si il dışından gelenler ve evleri olupta yardım ayağına evlerine gitmeyenler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MALATYA 44 (1 yıl önce)
    Yok her şey ucuz her kez her bir şey ide bir güzel alıyor Millet halinden memnun padişahım bir fil daha gönder.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • ismail (1 yıl önce)
    malatya esnafı çok acımasız fırsat eline geçince zam yapmaktan büyük haz alıyor market bazen daha ucuz satıyor vergi dükkan kirası olmasına rağmen ama adam dışarda tezgah açmış kira yok vergi yok vs ama daha pahalıya satıyor herkes tuttuğunu ............
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Malatyada fiyatlar pahalı değil.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • katmerli (1 yıl önce)
    Malatyaya az bile zam tereyagı nın olması gereken fiyat bence 500 tl
    %40
    %60
    Yanıtla
  • 500 az 1500 olsun Hatta tereyağını orada satmak ayıp olmasın kuyumcular da yada merkez bankasında satılsın.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • İroni güzel tereyagı altının onsuna göre satılsın ki malatyalı daha iyi şükretsin he bu arada Malatya derken orijinal Malatyalı kalmadığı için içimizdeki İrlandalılar o diyorum dışardan gelip son 40 yılda bu memlekete biat kültürünü aşılayan yaşamayı çökelek ekmek yemek zanedenlere lafıf
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (1 yıl önce)
    Akpinarda gibi her ay peynire zam yapma alışkanlıklarından vazgeçerler umarım
    %87
    %13
    Yanıtla