SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Esnafımızın İlgisi ve Güler Yüzü Bizi Mutlu Etti"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret ederek taleplerini dinlediler.

Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Milletvekili Çakır ile Belediye Başkanı Çınar, gerek merkezi hükümetin gerekse de yerel yönetimlerin hizmetleri hakkında esnafları bilgilendirirken, yolda karşılaştıkları vatandaşlarla da sohbet edip, onların da taleplerini dinlediler.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Milletvekilimiz Sayın Ahmet Çakır ile birlikte Sanayi Sitesindeki esnaflarımızı ziyaret ettik ve taleplerini dinledik. Bizleri her zaman olduğu gibi yine en güzel şekilde ağırlayan, desteklerini eksik etmeyen tüm esnaflarımıza şükranlarımı sunuyorum. Esnaflarımızla, vatandaşlarımızla bir ve beraberiz, bu güzel dayanışma ruhu bizi güçlü kılmaktadır. Esnaflarımızla çay içmek ve sohbet etmek enerjimizi artıyor. Milletimizden aldığımız destekle ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Esnafımızın, vatandaşlarımızın talepleri ve önerileri bizim için yol göstericidir, biz bunları önemsiyoruz. Bugün de esnaf ziyaretimizde bizi güler yüzle karşılayan tüm esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimiz daim eylesin, tüm esnaflarımıza hâyırlı, bereketli, bol kazançlar temenni ediyorum.” diye konuştu.

Yerel ekonominin daha fazla kalkınması için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise, “ Yeşilyurt Belediye Başkanımız ve arkadaşlarımızla birlikte ekonominin mihenk taşı olan esnaflarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sanayi Sitesi esnafımızın samimiyeti, ilgisi ve güler yüzü bizi mutlu etmiştir. Bizler bu tür ziyaretleri her zaman yapıyoruz. Emek ve alın teri hiç şüphesiz, kutsal değerlerimizden biridir. Emek vererek kazanılan rızıkta en kıymetli eserdir, biz buna inanıyoruz. Tüm esnaflarımız gibi sanayi esnafımızda bu gerçekliğin vücut bulmuş hallerinden birisidir. Tüm esnaflarımıza gönülden kabulleri ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Alın terlerini ve emeklerini rızka çeviren esnaflarımızın misafiri olmak, güzel sohbetlerinden yararlanmak bizim adımıza gurur vericidir. Sohbetimizi çayla tatlandırmak ta ayrı bir güzellik oldu. Ortak değerimiz olan eşsiz ülkemizin geleceği için, hep birlikte 2023 hedefleri için omuz omuza yürümeye devam ediyoruz, devam edeceğiz.” diye konuştu.

Esnaf ve vatandaşlar ise talep ve isteklerini paylaştıkları Milletvekili Çakır ile Belediye Başkanı Çınar’a teşekkür ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • Ahmet (1 yıl önce)
    Tabiii efendim ne demezsiniz çok ama çok mutluyuz.neden mi sizi ve sizleri mutlu gördukçe.Yeter ki sizler hep mutlu olunuz.Rabbim hiçbir zaman sizlerin bindiği uçağın iniş takımlarına zeval ver mesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Pırasa (1 yıl önce)
    Bağkur prim 3000 lira olmuş. Kim gülüyor?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (1 yıl önce)Pırasa isimli kullanıcı yorumuna
    3750 TL
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Özkan Çelik (1 yıl önce)
    Titanic batarken orkestra keman çalıyordu, ülke batarken de Malatya esnafı davul çalıp halay çekiyor. İksinin de sonu aynı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • şahıs (1 yıl önce)
    Mevcut piyasa ve hayat durumundan memnun olan esnaflardan kesinlikle alışveriş yapmayın arkadaşlar net söylüyorum
    %67
    %33
    Yanıtla
  • orhan ince (1 yıl önce)şahıs isimli kullanıcı yorumuna
    kesinlikle katılıyorum sana şahıs.a
    %62
    %38
    Yanıtla
  • sanayi adamı (1 yıl önce)
    Bu resimde ki arkadaşlardan yarısı akp ye beddua eden adamlar dükkanda hükümet devirip sokak ta poz veriyorlar çal davulcu çall nerede yahu davulcu :D
    %67
    %33
    Yanıtla
  • ESNAF BİTMİŞ (1 yıl önce)
    valla malatya esnafı bitmiş ortalık borçlulardan geçilmiyor ..vee bu sistem esnafın yanında değil
    %57
    %43
    Yanıtla
  • cafer canbay (1 yıl önce)
    Vekilim sizler kendiniz güler yüzlü olaun yeter bu ülkeye
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Zeynal abidin (1 yıl önce)
    Ahmet vekilimiz sürekli esnafa gidiyor ziyareti hiç eksik kalmıyor acaba diğer vekiller ne alemde bilen yok.Mevzu insanın gönlüne girmek onuda yapıyor bi esnaf olarak ben razıyım kendisinden
    %61
    %39
    Yanıtla
  • Özkan Çelik (1 yıl önce)
    Esnaf gerçekten de güler yüz göstermiştir. Malatya esnafına acımayın.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Kayısı adam (1 yıl önce)Özkan Çelik isimli kullanıcı yorumuna
    Gardaş hemen hemen resimdekilerin hepsini tanıyorum, 3 tanesi icralık , bir kaçı işçi dünyadan bir haber vs va . Ben memnun insan göremiyorum bir de poz veriyorlar . Ben bu adamlarla resim çektirmem asla vekil bana hizmet için var
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Özkan Çelik (1 yıl önce)Kayısı adam isimli kullanıcı yorumuna
    İstisna elbet vardır ama Malatya esnafı dik durmayı, hesap sormayı bilmez. Eğer kötü haldeyse bunda kendi payı yüksek. Dükkanına bir akp'li geldiğinde hemen boynunu büküp 'allah sizi başımızdan eksik etmesin' demeye başlar, gider oyunu da akp'ye verir. Malatya esnafı batarken davul çalıp halay çekiyorsa ben neden üzüleyim. Batsın.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Birol (1 yıl önce)
    Döner yemeye gitmişler gitmişkende esnaflara selam vermişler.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Belli oluyor yüzünüzden gülerek karşılandığınız
    %50
    %50
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    Ekmek 4 tl peynir 110 tl zeytin 70 tl seker 35 tl cay 30 tl meyveler 25. Tl Ev kiralari 3500 5000 tl Dukkan kiralari 5000 10000 tl olmus Emeklinin maas 3500 6500 tl Asgari ucret 5500 tl bu tablo karsisinda kim menmun Fotograftaki Vatandaslar Esnaflar menmunsa bu tablodan soylenecek soz yoktur
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Burda yazılan ürün fiyatları uygun yazılmış...zeytin 100 den çok...çay 42 gibi...peynir 130 üstü...sanırım bazı ürünleri çok önceden aldınız veya düşük kalite fiyatları yazıldı....şu anki durumdan memnun olan kişi sayısı 80 milyondan sadece 10 bin kişidir...çok zengin olanlardir..
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Kayısı adam (1 yıl önce)
    Sanayi nin tüm işportacıları orada . Ben akp ye oy veren biri olarak utanarak söylüyorum ahmet çakırın vekil olduğunu yeni öğrendim . Önünde foto çektirdiğiniz lokantadan harici kimsenin işi iyi değil .
    %48
    %52
    Yanıtla
  • İşte sorun sizde. Kime neye nereye oy verdiğini bilmeyen kişilerde. Belediye baskanligi seçiminde ben reis e oy veriyorum diyenler de sıkıntı var.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Zaten lokantanın sahibi Baskilli o yüzden işler iyi demiş
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Yusuf Tunç (1 yıl önce)
    Ahmet vekile gerçekten teşekkür ediyorum Malatya’ya geldiği zaman bile bir dakika durmuyor halkla iç içe esnaf ile iç içe Ankara’ya gittim hastam vardı elinden gelenin fazlasını yaptı bizim için ilgilendi Allah razı olsun sizden yaptığınız iyiliği unutmayacağım ailem olarak
    %58
    %42
    Yanıtla
  • esnaf (1 yıl önce)
    Gerçekten hayretle okuyorum.kim miş acaba bu güler yüzlü esnaf.sanırım hep yaptıkları gibi önceden haber verdikleri kendi yandaş esnafları geziyorlar.keşke bizlere gelselerde gerçeklerle yüzleşseler.ama ne yazıkki göstermelik yaptıkları hersey.halk perişan esnaf perişan...
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mertens (1 yıl önce)
    İlginç yani ..esnaf bu vahim yokluk içinde niye Güleryüz göstermişki....Güleryüz u bırakın biraz elinizi taşın altına koyun...az önce teyze markette salça aldı ..kasaya gelince "tekrar yerine Burak" dedi kasiyere....ben daha bişey demiyorum
    %50
    %50
    Yanıtla