SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Esnafın Dik Duran Bir Baş Ustası Var"

0
Güncellendi - 2018-08-29 02:45:13
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Zor günleri ve en zor şartları milletimiz ile birlikte atlattık, bundan sonrada sıkıntıları ve sorunları hep birlikte aşacağız. Dik duran bir milletin, dik duran bir Cumhurbaşkanı var.  Dik duran esnafın, dik duran bir başustası var” dedi.

Çalık, beraberindeki partililerle birlikte Kasap pazarı ile Ayakkabıcılar Pazarı’ndaki esnafları ziyaret tek tek işyerlerine girerek ziyaret etti.

Esnafların yoğun ilgisi ile karşılaşan Çalık, esnafların sorun, talep ve sıkıntılarını dinleyip sohbet etti.

Esnaf ziyaretleri esnasında vatandaşlarla da sohbet edip selamlaşan Çalık, “Ekonomik darbe girişiminden dolayı piyasalarda oluşturulmak ve yaşatılmak istenen sıkıntının farkındayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kabinemizin değerli bakanları sıkıntı ve sorunların çözümü için var gücüyle çaba gösterirken, diğer yandan ülkemizde kaos ve ekonomik darboğaz oluşturmak isteyen uluslararası güçlerle de var gücüyle mücadele etmektedir. Yerli ve milli üretime hep birlikte destek çıkacağız. Zor günleri ve en zor şartları milletimiz ile birlikte atlattık, bundan sonrada sıkıntıları ve sorunları hep birlikte aşacağız. Dik duran bir milletin, dik duran bir Cumhurbaşkanı var.  Dik duran esnafın, dik duran bir başustası var.” dedi.

Çalık, AVM’de bulunan işyerlerini de ziyaret ederek sohbet etti.

Çalık, gezileri esansında esnafların göstermiş olduğu ilgi için teşekkür etti.

Çalık, bazı taziye ziyaretlerinde de bulundu. Çalık, rahatsızlığı sonucu vefat eden Cumhuriyet Örnek Köy Mahallesi Muhtarı Gaffar Karakavak’ın ailesini de ziyaret ederek, taziyelerini sundu.

"İSTEDİKLERİ KADAR AMERİKA'DAKİ PAPAZI BESLESİNLER, HEDEFLERİMİZDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ"

Çalık, Sağlık-Sen Malatya Şubesini de ziyaret ederek, sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

Sağlık-Sen ziyaretinde konuşan Çalık, “Tüm Türkiye’de yüzde 52 oy alarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk cumhurbaşkanının seçilmesine vesile oldunuz,. Bütün dünyada en büyük rahatsızlıkta bundan kaynaklandı. 24 Haziran seçimleri Türkiye için bir varlık-yokluk seçimiydi. Amaçları Türkiye’yi yıkmak olan, bir kez daha Türkiye’ye diz çöktürmek olan, bir kez daha 2002 eski Türkiye’sine döndürmek isteyeler, bir kez daha ABD Başkanının önünde el pençe divan duran bir Türkiye Cumhuriyeti Başkanı tasavvur edenlerin heveslerini kursaklarında koyduk. Bunun memnuniyeti ve mutluluğu içindeyiz.” diye konuştu.

Çalık konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Bir kez daha ekonomik darbe yapmak isteyenlerin heveslerini kursaklarına koyacağız. Doları 7 bin lira yapsanız da, doları 10 bin lira yapsanız da bu milleti ne vatanından, ne bayrağından, ne devletinden, ne ezanından asla vazgeçiremezsiniz. Onlar vatan için, devlet için, bayrak için, ezan için canlarını gözlerini kırpmadan feda eden insanlardır. Bu toprakları vatan yapan, kanıyla sulayan şehitlerimiz var. Bu toprakların vatan olarak kalması için canlarını siper eden şehitlerimiz var. 1071’deki ruhla biz 2023’e, 20537e ve 2071’e hep birlikte emin adımlarla yürüyoruz. İstedikleri kadar terör örgütlerini, istedikleri kadar maşa olarak kullandıkları siyasi partileri, istedikleri kadar terör örgütlerini üzerimize salsınlar, 1 dolara beynini kiraya verenler, 1 dolara vatanı satanlara istedikleri kadar paye versinler, istedikleri kadar Amerika’daki papazı beslesinler, istedikleri kadar Türkiye’deki papazı istesinler, biz bildiğimiz yoldan, biz bildiğimiz hedeflerden asla vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. Tarihimizde büyük zaferlerle dolu olan Ağustos ayında ekonomik darbeyi bir kez daha püskürtmüş bir millet olarak tarihe geçeceğiz.  Amerika istediği kadar bağırsın, Amerika’nın başındaki zat istediği kadar bağırsın, Türkiye cumhuriyeti devleti ilelebet payidar kalacaktır, 80 milyon vatandaşımızda birliği ve beraberliği ile yoluna devam edecektir.”

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • hakan (6 yıl önce)
    Bu iyi günlerimiz .esnaf bitti .dolardan ne mal alabiliyoz nede sata biliyoz .hekes .kendini dusunup nefsine cekiyo .elindeki mali .bile muhtesem zamlarla satiyo .kendimizi duzeltmessek .500yilda gecse sürünürüz .
    0
    0
    Yanıtla
  • ZÜLFÜ (6 yıl önce)
    YEMİN EDERİM MARKETLERE GİTMEYE KORKUYORUM TEK RAHAT ALABİLDİĞİM EKMEK BİR ONA ZAM GELMEDİ ODA YAKIN
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen rahatsizmisin .kardes .ekmege ne zammi gelmedi .kafami yapiyon .200gr .pideni .150gr.ma cektiler .
    0
    0
    Yanıtla
  • TOPRAK (6 yıl önce)
    Sayın vekilim uğraşmayın sana ve senin getirdiğin adaylara oy vermiyeceğim.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    mış gibi yapıyor bizim vekiller. elazığlı vekillerde malatya'ya yapılacak 1040 yataklı şehir hastanesini kapıp elazığ'a 1 yıldan az sürede kazandırıp kapak yapıyor bizimkilere.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    16 yıldır iktidardasınız, zor günleri ve en zor şartları kim yarattı. Milletle alay etmede üzerinize yok. Çarşı, pazardaki fiyatlardan haberiniz var mı ?
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (6 yıl önce)
    100.000 tl üzerinde dolar 7.20 iken bozduranların ve 3.80 den alanların açıklanması gerek sanırım işte o zaman her şey ortaya çıkar gerçek vatanseverler kimler aklımla alay etmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (6 yıl önce)
    tabi dolar 7.000 tl de 10.000 tl de olsa sizleri etkilemiyor demekki hani sizlere oy veren vatandaşta ne diyordu benide etkilemiyor sunucu sorar nasıl yani asgari üçretle çalışan vatandaş ben ekmeği 1.0 tl ye alıyorum da ondan bende devamlı 50.00 tl lik benzin alıyorum benide etkilemiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan hüseyin (6 yıl önce)
    malatyanın en çalışkan vekili öznur çalık... Allah razı olsun yaz kış demeden hep milletin yanında, halini hatrını soruyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru diyorsun vatandaşın halini hatırını soruyor sadece.başka bişey yok.açmısın,tokmusun,diye soran yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (6 yıl önce)
    kaç senedir hep diyorsunuz yıkılan hastanenin yerine yenisi yapılacak ama orta da bir şey yok malatya halkının kandırmaya devam edin bakalım hep boş vaatler elazığda neden şehir hastanesi yapıldı da bizim devlet hastanemiz yapılmıyor çünkü basiretsiz beceriksiz milletvekillerimiz olduğu sürece malatya ya bir şey yapmazlar seslerini çıkarmıyor milletvekillerimiz o zaman meclisten çıkıp gelin işinize bakın yerinize iş yapan birileri gitsin
    0
    0
    Yanıtla
  • misafir (6 yıl önce)
    Sayın vekilim Allah Rızası için Karagöz Mahallesindeki Nil İnşaatın Yapraklı Konutlarına da bir el atın yüzlerce insan mağduriyet yaşıyor lütfen sesimizi duyun.
    0
    0
    Yanıtla
  • arğalı (6 yıl önce)
    geçen istanbulda bir plastikçi ile beraberdik 2 trilyon zararım var dedi.Bir haftada 2 trilyon,masasında akit gazetesi eksik olmayan sanayici kin kusuyordu reisinize
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (6 yıl önce)
    Başa gelen çekilir :) Ne diyelim, geçmiş olsun...
    0
    0
    Yanıtla