SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'ı Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2017-09-20 17:08:33
Çakır'ı Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Ahilik Haftası ve Esnaf Bayramı dolayısıyla Ticaret İl Müdürü Ahmet Debirbağ, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve bazı Esnaf Odası Başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ettiler.

Ahilik Haftasını dolu dolu, güzel etkinliklerle geçirdiklerini belirten Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, “Büyükşehir Belediye Başkanımız programların düzenlenmesinde bize destek veriyor. Ahilik ve Esnaf Bayramı etkinliklerimizi Malatya esnafına yakışan bir düzende halkımızın da katılımıyla yapıyoruz. Desteklerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ederiz” dedi.

Ahilik Kültürünün Osmanlı’dan bugüne kadar gelmesinin çok önemli olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Güzel geleneklerin devam etmesi toplumların refah seviyelerini yükseltir. Malatya bu anlamda birçok kente örnektir. Ahilik Haftası vesilesiyle düzenlenen güzel programlarla halk bir araya geliyor. Bu geleneğin Malatya’da kutlanması bizleri de mutlu ediyor” dedi.

Ziyaret sırasında, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a çiçek takdim etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız