SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ESOB Başkanından Esnafa Sitem

0
Güncellendi - 2021-08-10 16:31:18
ESOB Başkanından Esnafa Sitem
A- A+ PAYLAŞ

"ESNAFIMIZ BİZ GEZERKEN SIKINTIDA OLDUĞUNU SÖYLÜYOR, MİLLETVEKİLİ GEZERKEN ALKIŞLIYOR!." Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile esnaf odası başkanları birlikte Turgut Temelli Caddesi, Bakırcılar Çarşısı ve Niyazi Mısri Caddesinin girişindeki esnafları ziyaret ettiler.

Keskin ve Evren, esnafların sorun ve taleplerini dinlediler.

Keskin esnaf ziyaretlerinde esnaflardan ve çalışanlarından mutlaka aşı olmalarını isteyerek, yeniden bir kapanma olmaması için esnafların hem kendilerinin, hem de çevrelerindeki insanları aşı olmaya yönlendirmelerini istedi.

Ziyaret için teşekkür eden esnaflar sıkıntıda olduklarını, kredileri ödeyemediklerini, kiralarını veremediklerini ve aldıkları ürünlerin depoda kaldığını belirtmesi üzerine Keskin, “Bir milletvekilimiz açıklama yapıyor; ‘Esnafımızın durumu çok iyi. Kimse karamsarlığa kapılmasın.” diyor, esnafımız da alkışlıyor. Esnafımıza diyoruz ki; bağırmaya, çağırmaya gerek yoktur, derdinizi söyleyin. Milletvekiline şunu söyleyin; ‘Kredi aldım ödeyemedim, onu aldım ödeyemedim. Sağ olsun devlet kredi verdi, ama gider yerinde kaldı, gelir yok.’ Esnafımız biz gezerken sıkıntıda olduğunu söylüyor, milletvekili gezerken “esnafın durumu iyi’ diye açıklama yapınca alkışlıyor. Biz esnafımızdan milletvekillerine ziyaretlerine geldiklerinde sorunlarını ve sıkıntılarını anlatsın istiyoruz.” şeklinde konuştu.

-Odaların hizmet bürolarının onarım ve tadilatına destek

Keskin, MESOB ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi tarafından yapılacak olan Ayakkabıcılar Odası Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası, Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Sebzeciler Esnaf Odası’nın hizmet bürolarının onarım ve tadilatlarını inceleyerek, Ayakkabıcılar Odası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bülent Karakoç, Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil İbrahim İçen, Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı İzzet Demirci’den bilgi aldı.

Keskin ve Evren MESOB ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından onarım ve tadilatı yaptırılan Manifaturacılar Esnaf Odası, Hazır Elbiseciler Esnaf Odası, Zahireciler Esnaf Odası ve Kasaplar Odası’nın hizmet bürolarını ziyaret ederek, Manifaturacılar Esnaf Odası Başkanı İsmet Keklik, Hazır Elbiseciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, Zahireciler Esnaf Odası Başkanı Bülent Artun, Kasaplar Odası Yönetimi ile bir araya geldiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • esnaf (3 yıl önce)
    çarşı esnafından başka esnaf yokmu ...ara mahallerde ki esnaflarıda gezin bakalım...bir mahalle muhtarı bile mahallesini her hafta geziyor...hergün bir mahalleyi gezin esnafın derdini dinleyin ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Esnaf bitik can çekişiyor vekili görünce yalan söylüyor artık herkes kendinden korkuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (3 yıl önce)
    Başkanım Yalaka Yağcı Bir millet olduk yerden göğe kadar haklısın Akşama kadar sifta yapmaz AKP Vekiller geldimi çok şükür çekerler sağda solda bor ararlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali vatandaş (3 yıl önce)
    Esnafa nasıl konuşması ile ilgili akıl vereceğinize oda başkanı olarak siz niçin sesinizi yükseltmiyorsunuz. İlimizin vekillerini sizde biliyorsunuz tanıyorsunuz. Sizin bir görevinizde esnafın sesi olmak degilmidir Sayın Başkan. Niçin en üst platformlarda bunu dile getirmiyorsunuz. Bir vatandaş olarak bende bunu merak ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • sevgili vatandaş Malatya'da mı yaşıyorsun? Şevket Keskin esnafın sorunlarını her zaman dile getiriyor. Şevket Keskin, esnafa akıl vermiyor, arkadan konuşanların yüz yüze gelince niye sustuklarını sorgulatıyor? Muhalefeti görünce ağlayan, iktidarı görünce çifte telli oynayan bir esnaf kültürü oluştu maalesef. Keskin de bunu söylüyor sözün Türkçesi ile.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali vatandaş (3 yıl önce)Hamit isimli kullanıcı yorumuna
    Bu dediğinizi yapan sonuçta birkaç esnaf yada esnafların içinde azınlık grubu lakin Başkan tüm esnafları temsil etmiyor mu? Dolayısıyla Başkan Esnafın sesi olmalı. Sonuçta bir zümreyi temsil eden makam
    0
    0
    Yanıtla
  • Dürüst Vatandaş (3 yıl önce)Malatyali vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    esnaf milletvekiline işlerimiz açıldı, çok şükür sorunumuz yok derse Şevket Başkan ne yapsın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman ergüllü (3 yıl önce)
    Kafanızı kuyumcu esnafından kaldırır sanayi sitesine gelirseniz beklediğiniz cevabı alırsınız :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazım (3 yıl önce)
    Ben diyorum bu esnafa müstehak diye. Esnaf kötü durumdaysa en büyük sorumlulardan biri de kendisi. O yüzden esnaf için üzülmeyin, ben üzülmüyorum. Bırakın kendi kendilerine ağlasınlar, belki batınca akıllarını başlarına alırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Memursun herhalde inş bir ay maaşını geç alırsın da ülkenin durumunu anlarsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Başkanım Timur ile fil hikâyesine dönmüş bizde vatandaş olarak ne zaman çarşıya çıksak esnaf iş yapmamaktan feryadı figan ediyor,benim gördüğüm manzara o kadar pahalılık varki böyle bir zaman görmedim Eylül ayı geldi meyve ve sebze fiyatları cep yakıyor, yiyecek fiyatları çok zamlanmis özür dilerim fiyat güncellemesi yapılmış,servisciler odası başkanı bir konuştu ondan sonra kayboldu gitti .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahalle esnafı (3 yıl önce)
    Şu bakırcı pazarıyla İnönü caddesinden başka esnaf esnaf değil ne mahalleler ne semtler ne köylerdeki esnaf esnaf değil geliyorlar gidiyorlar burda fotoğraf atıp geziyorlar arkadaşlar gerçek şuki esnaf mesnaf yok dertte yok tasada yok her şey güllük. Gülistanlık başkanım sende çok yaşa vekiller sizde ya arkadaş bu kredı alan esnafların hepsı merkez esnafı adamı olan esnaf mahalle esnafı. Bitmiş haberi ola cemaatın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emekli (3 yıl önce)
    Sayın başbakanım aşı konusu ayrı bir şey aşının ne kadar koruduğu meçhul millete zoraki aşı olunuz diye dayatmaya yapmayın lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Dürüst Vatandaş (3 yıl önce)Emekli isimli kullanıcı yorumuna
    Televizyonlarda bilim insanları şu an yoğun bakımda olanların %95 i 2 doz aşı yaptırmayanlar diyor daha ne bekliyorsunuz. Bırakın bu aşı karşıtlığını, dünya da milyarlarca doz aşı uygulandı yan etkisi olsa iletişimin sınırsız olduğu bir çağda saklanabilir miydi?
    0
    0
    Yanıtla