SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Etkinlikler 3 Gün Sürecek"

0
Güncellendi - 2019-02-15 03:26:04
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Malatya'ya önemli organizasyonları üst üste verdi. Kent önce 1-2-3 Mart'ta 2.Lig Erkekler Final Maçları'na ardından da 11-12-13 Mart'ta Erkekler Final Maçları'na ev sahipliği yapacak.

Bu organizasyonların tamamlanmasının ardından Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley Final Etabı Malatya'da gerçekleştirilecek.

15-16 ve 17 Mart'ta Merkez Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan kupa finalinde Halkbank-Ziraat Bankası, Arkas Spor-Fenerbahçe, Maliye Piyango-İstanbul BBSK, Galatasaray-Tokat Belediye Plevne müsabakaları oynanacak.

Voleybol İl Temsilcisi Baki Alpaslan, Malatya'nın topyekun birlik olduğunu ifade ederek, "Kamu kuruluşları, belediyeler, sivil toplum kuruluşları hepimiz birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Şuan itibariyle organizasyona hazırız. 'Yarın başlayacak' denilse sıkıntısız şekilde başlarız. Ortak paydamız Malatya olduğu için bütün kurum ve kuruluşlarımızla el ele verdik. Allah'ın izniyle Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley Final Etabı dört dörtlük geçecek" diye konuştu.

"ORGANİZASYONLARA HAZIRIZ"

Alpaslan, Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley Final Etabı öncesinde 1-3 Mart tarihleri arasında İnönü Üniversitesi'nde 2. Lig Erkekler Yarı Final maçlarının, 11-13 Mart tarihleri arasında ise Merkez Spor Salonu'nda 2. Lig Erkekler Final maçlarının oynanacağını kaydederek, "Yarı finalde 16 takımı Malatya'da misafir edeceğiz. Finalde yine 16 takımı misafir edeceğiz. 15-16 ve 17 Mart'ta Merkez Spor Salonu'nda Türkiye'nin en iyi Efeler Ligi takımlarını ağırlayacağız. Görüşmelerimizi yaptık. Gittiğimiz her yerde olumlu dönüşler aldık. Çok büyük destekler gördük. Valimizden, belediyelerimizden, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'müzden, kamu kurum ve kuruluşlarımızdan, sivil toplum kuruluşlarımızdan büyük destek aldık. Ortak payda Malatya olunca herkes tek yürek oldu. Biz her şeye hazırız. Misafirlerimizi buradan gönül rahatlığıyla uğurlayacağız" dedi.

"TVF YÖNETİM KURULU TOPLANTISINI MALATYA'DA YAPACAK"

Alpaslan, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya'ya geleceğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yönetimiyle birlikte gelecek ve yönetim kurulu toplantısını da burada yapacak. Kupada bütün maçlar TRT'den canlı yayınlanacak. AXA Sigorta'nın salon içerisinde ve AVM'de çok güzel etkinlikleri olarak. Bu etkinlikler üç gün sürecek. Bütün halkımızı maçlara davet ediyoruz. Büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacağız. TVF Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri katılacak. Başka katılımlarda olacak. Başkanımızın başka sürprizleri de olabilir."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

(Özel haber olup, ajanslar için hazırlanmış bülten değildir!)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız