SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evde Çıkan Yangında Maddi Hasar Meydana Geldi

Evde Çıkan Yangında Maddi Hasar Meydana Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde müstakil bir evde çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü.

Olay, saat 16.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Kaynarca Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hatunsuyu Caddesi üzerinde bulunan iki katlı müstakil bir evde henüz bilenmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ile itfaiye ekipleri sevk edilirken, yangın ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Yaralananın olmadığı yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

BATTALGAZİ'DE SAMAN YANGINI
Battalgazi ilçesinde çıkan yangında da tonlarca saman küle döndü.

Olay, akşam saatlerinde Battalgazi ilçesine bağlı Serintepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kemer Köprü yolu üzerinde bahçelik bir alanda bulunan samanlıkta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Tonlarca samanın küle döndüğü yangında ekiplerin bölgedeki soğutma çalışmaları ise sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız