TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da futbolcular, bireysel antrenmanlarını evlerinde sürdürüyor.
Koronavirüs (kovid-19) ile mücadele kapsamında liglerin askıya alınmasının ardından Yeşilyurt Belediyespor’da teknik heyet ve futbolcular izne ayrılmıştı. Turuncu yeşilli takımda futbolcular, teknik heyetin hazırlamış olduğu program kapsamında bireysel olarak antrenmanlarına devam ediyor. Futbolcular yaptıkları çalışmaları çektikleri videolarla teknik heyet ile paylaşıyor.
Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü, resmi sosyal medya hesabından futbolcuların yaptıkları çalışmaları paylaştı. Videonun altında, “Takımımız Antrenmanlarına #EvdeKal'arak Devam Ediyor” ifadesi yer aldı.
Yeni Malatya Gazetesi