SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Evden Koku Gelince Cesedi Bulundu

0
Güncellendi - 2021-05-04 04:15:11
Evden Koku Gelince Cesedi Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

YALNIZ YAŞAYAN ŞAHSIN 1 AY ÖNCE ÖLDÜĞÜ SANILIYOR.. Malatya'da bir evden kötü kokuların geldiğini fark eden vatandaşlar polise haber verdi. İtfaiye yardımı ile eve giren polis ekipleri yaşlı adamın cansız bedeni ile karşılaştı. Yalnız yaşayan talihsiz adamın yaklaşık 30 gün önce hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Büyük Mustafa Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Alaaddin Sokak'ta bulunan 3 katlı bir apartmanın son katında yalnız yaşan Fevzi Yılmaz'dan (67) uzun bir süredir haber alamayan komşuları evde gelen kötü kokular üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine ikamete gelen ekipler İtfaiye yardımı ile eve girerken, eşinden boşanmış olan adamın cansız bedeni ile karşılaştı. Vücudunun belli noktalarında kurtlanmaların baş gösterdiği talihsiz adamın yaklaşık 30 gün önce hayatını kaybettiği değerlendirilirken, şahsın ölümünde şüpheli bir duruma rastlanmadı.

Fevzi Yılmaz'ın cenazesi yapılan incelemelerin ardından Şehir Mezarlığı morguna kaldırıldı.

Yılmaz'ın cenazesi, otopsinin ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Zibetra (3 yıl önce)
    Bu durumda kolu komşu ne yapsın. Apartmanda oturanlar adamın köyüne veya başka bir yere gittiğini düşünmüş olabilir, hemen komşuları ve mahalleyi suçlamak bana göre saçmalık. Bir de pandemi var, anne-oğul bile bir birine gidemiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali44 (3 yıl önce)
    allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Gelelim esas meseleye. Ekonomik bağımsızlığını kazanmış evde tek yaşamaya başlayan dul insanların sayıları evli sayısını neredeyse geçit. 850.000 nüfuslu ilimiz merkezinde bulunan mesken sayısı 450.000 i geçti. Artık her iki kişiye bir ev düşüyor. Kiralar almış başını gitmiş. Dul kadınlar ya tek başına veya velayetini eline aldığı çocuğu ile yalnız başına 3+1 veya 4+1 kiraladığı evler için aylık 1500-2000 TL ödeme yaparak iskan ediyorlar. Boşanırken de mahkemelerin kadınlar için bağladığı yüksek rakamlı nafakalar ile de paşa paşa geçinir giderim derler gibi. Dul erkekler ise ayrı bir ev tutar, onlar da dırdırdan uzak bir şekilde rahat bir hayat yaşadığını sanarak geçinip giderler. Peki esas meseleye gelelim şimdi: Ülkemiz müslüman bir toplumdur. Bu toplumu oluşturan ailedir. Aile denince akla sadece anne baba çocuk gelmemeli. Bizim aile anlayışımızda ise babaanne ve dede de o ailenin başında yer almaktadır. Bunun için öyle yüz yıllar öncesine gitmeye gerek yok. Yaklaşık 30-40 sene önce tüm insanlar babaanne ve dedeleri ile aynı evde yaşarlar, yer içer eğlenir. hatır nedir gönül nedir, edep nedir haya nedir, saygı ve sevgi nedir çok iyi bilirlerdi. Ne kimse eşinden boşanır ne de bir çocuk hırsızlık nedir, uyuşturucu nedir, cinayet nedir, tecavüz nedir bilmezdi. Peki tüm bunlar ne zaman bozuldu derseniz. Batının İslam dışı hayatını ne zaman beğendiysek işte o zaman başladı. Şimdi sorayım sizlere aşağı yukarı hepinizin evinde 10-15 yaşlarında bir çocuk vardır. Şimdi ondan bir büyüğünüz olarak 1 bardak su isteyebilir misiniz. Maalesef isteyemezsiniz. Neden çünkü o çocuk elindeki tablet bilgisayarı veya android cep telefonunu bırakıp da size o suyu getirmez. İşte gelinen acı ve vahim durum bu. Bu olaydan ayrı, genel bir değerlendirme olarak söylüyorum. Evinde anne baba babaanne ve dedesi ile oturmayan kişi büyüdüğünde (zinanın da suç olmadığı sözde müslüman bir ülkenin vatandaşı olarak) bir evde yalnız başına yaşayıp, yine o evde yalnız başına vefat edecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (3 yıl önce)
    Gompile Malatyalı arkadaş,size sonuna kadar katılıyorum,Yüreğine sağlık,denecek her şeyi demişsin.............................
    0
    0
    Yanıtla
  • Gompile Malatyalı (3 yıl önce)
    11 ayın sultanında adamı, kapı komşusu bile sormamış. Komşusu açken tok yatan bizden değildir hadisi mevta olmuş. 1 aydır evde gelen koku bu toplumun kokusudur. Adamın yalnızlığı hepimizin yalnızlığıdır. Virüs bahane, ortam şahane. Hani demokratiktik, hani hukuk vardı, hani adalet vardı, hani sosyal bir devlettik? Hani ev alma komşu al öğretisi? Hani müslümandık? Hani dünya bizi kıskanıyordu? Hani küçük dağları biz yaratmıştık? Atom bombası yemiş gibiyiz. Durumumuz hiç iyi değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Ağzınıza sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu toplumun dejenere olduğunu gösteriyor.30 yıl öncesine gittiğinizde bitmemiş bir komşuluk dostluk merhamet bulabilirdiniz. 60 yıl öncesi gittiğinizde çok daha candan yürekten komşuluk yardımlaşma görebilirdiniz. Ama 30 yıl sonra kapılara takılan kilit sayısının artığını göreceksiniz. Yeni nesil bayramı, seyranı, ceyranı bilmeyecek. İşte işin kötü tarafı burada başlıyor. Bil Gets,in Vuhandaki viroloji laboratuvarında ürettiği bu virüsü biz buz parçası ile vuhandaki canlı hayvan pazarına bırakmasıyla yeni dünya düzeninin temelini atmış oldu. En son 2022,nin Aralık ayında tamamen biteceğinide söyleyen gene bu adam. Şunu demek istiyorum. Amaç dünyayı kendi belirledikleri şekle sokmak. Onuda başardılar. Vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (3 yıl önce)
    muhtarlık kaldırılmalı ..muhtarın ne iş yapar özellikle il merkezlerinde...
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Bütün ahlaki değerlerimizi öyle hızlıca erozyona uğratıp yok ettik ki. Geriye çok fazla bir şey kalmadı. Neyse ki yeterince camilerimiz ve din görevlilerimiz var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ensar (3 yıl önce)
    Malesef durumumuz bu. Topluma gece gündüz olumsuzluklar empoze edile edile toplum bananeci oluverdi. Kimse kimsenin derdini bilmek bir yana ya başıma iş almayayım. Sokakta ölen birini görseler bana ne ya ,yada bir serserinin bir bayanı rahatsız ettiğini görse yine köyün delisi benmiyim. Bunun gibi olumsuzlluklar ... Daha önceleri bu toplumu toplum yapan oto kontrol sistemi yani birbirini anlayan ,soran ve uyaran mahlle kültürümüz vardı. Bazı bilmişler ya mahalle baskısı ya insanların bireysel isteleri olmazmı gibi safsatalarla batıda bitmiş anlayışları bize modernlik olarak kavrattılar yani yutturdular.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertli (3 yıl önce)
    Allah düşmanına böyle ölüm vermesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Bu resme lütfen bakınız ne durumlara gelmişiz sözün bittiği yerdeyiz ,değerlerimizi kaybettik ,İslam'ın özü olan güzel davranislardan oluşan güzel ahlâkı arar olduk,Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Allah'tan korkun dile kolay bir aydır hiçbir komşu demedi mi bu adam neden hiç görünmüyor? Bir tas yemek çıksaydı mübarek Ramazan başında adam bu halde bulunmazdı.vebaldir bu hepimize yazıklar olsun ne diyem?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (3 yıl önce)
    Ramazan günü kapısını çalanda mı olmamış Amca dayı evinde bir eksiğin var mı bak sana sokağa çıkmak yasak biz yapalım diyende mi olmamış Komşusu açken tok yatan bizden değildir Hz Muhammet Sav
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (3 yıl önce)
    Muhtar oy karistiryorsun apartaman. Komsu 1 ay dir demezmi bu nerde. Heryerde. Muhtarmi. Bakacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin (3 yıl önce)
    Her şeyi kaybediyoruz. Yalnizlasan bir evde kokan aslında kendi ruhumuz, insanlığımız. Ne olur kendimize gelelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    bir ayda insan hiç mi sormaz bu adam nasıl nerededir. Evde yalnız yaşıyormuş zaten efendilerimiz kötü kokudan rahatsız olmuş. Hiç mi demediniz yaşlıdır tektir bir kap yemekte biz götürelim. Yazıklar olsun insanlığımıza ne diyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğrucu (3 yıl önce)
    Apartmanlarda yanlız yaşayan insanlar genç olsun yaşlı olsun komşuları tarafından haftada 1 kapıları çalınıp hal hatır sorulmalı. Dünya hali, bugün varız yarın yokuz. Ölüm bize bir nefes kadar yakın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Şorikli (3 yıl önce)
    komşuyuz diye nâra atanlar , muhtarlık adayı için kimse oy istemesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Er (3 yıl önce)
    Komşuluk kavramının günümüzde nerelere geldiğini çok güzel özetleyen bir haber. Çokça üzerinde düşünmek gerekir...
    0
    0
    Yanıtla