SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evden Silah Zoruyla Altın, Para ve Mal Gasbettiler

Evden Silah Zoruyla Altın, Para ve Mal Gasbettiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yazıhan ilçesinde, girdikleri evdeki kadını darbederek altınlarını gasbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlıdan biri tutuklandı.

Olay, 4 Aralık Pazartesi Yazıhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Sinanlı Mahallesi’nde (köyünde) ikamet eden Z.D.’nin (54) evine gelen yüzleri maskeli 2 şahıs darp ettikleri Z.D.’nin silah tehdidi ile 20 adet Cumhuriyet altını, 2 adet altın bilezik, 1 adet altın yüzük ve şahsın eşine ait tesbih, köstekli saat ile antika kılıç koleksiyonlarını alarak bölgeden ayrıldı.

İhbar üzerine zanlıların yakalanması için çalıma başlatan Malatya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler yaptıkları titiz bir çalışma neticesinde olayı gerçekleştirenlerin Y.Ş. (23), H.Ş. (19) ile R.G. (34) olduğunu belirledi. Düzenlenen operasyonla, H.Ş. ile Y.Ş. yakalanarak gözaltına alınırken, zanlıların ikametlerinde yapılan aramalarda 7 adet cumhuriyet altını, 8 adet altın yüzük, 1 adet gümüş kolye, 1 adet gümüş bileklik, 4 adet antika kılıç, 3 adet hançer, 4 adet baston ile 26 bin TL para ele geçirildi.

Bir adet altın bilezik, 3 adet cumhuriyet altını ile 11 adet altın küpeyi kuyumcuya sattıkları tespit edilen zanlılardan H.Ş.’ye jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece adli kontrol uygulanırken, Y.Ş. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olaya karıştığı belirlenen ve firar durumda olan R.G.’nin yakalanması için başlatılan çalışmaların sürdüğü bildirildi.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ahmet (4 ay önce)
    İnșallah yarına serbest kalmaz bu hırsızlar... Bu nedir ya ortalık hırsızdan geçilmiyor....Șeriat güzelmiș ya hırsızın elini kokunu kesme iși caydırıcı en azından kesin çözüm.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Cero (4 ay önce)
    Adam suç üstü yakalanmış ama hala yüzünü saklıyorsunuz. Sanırım kimse tanımasın da ve adam şartlı tahliye ile dışarı salınınca tekrar işe devam etsin öyle mi?
    %100
    %0
    Yanıtla