SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Evinde İple Asılı Halde Ölü Bulundu

Evinde İple Asılı Halde Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yaklaşık 1.5 ay önce eşinden ayrılan 25 yaşındaki genç kaldığı evde asılı vaziyette ölü bulundu. Şahsın intihar etmiş olması ihtimali üzerinde duruluyor.

Olay, Şifa Mahallesi Göksoku Sokakta meydana geldi. Kendisinden haber alınamayan 25 yaşındaki Yasin Yücel için yakınları Emniyet'ten yardım istedi. Polis ekipleri çilingir vasıtasıyla evin kapısını açtırdı. Polisler, Yasin Yücel’i evin giriş kısmında doğalgaz borusuna kabloyla asılı vaziyette ölü olarak buldu.

Şahsın yaklaşık 1.5 ay önce eşinden ayrıldığı ve evinde yalnız yaşadığı bildirildi.

Şahsın intihar etmiş olma ihtimali üzerinde duruluyor.  

Evdeki incelemenin ardından cenaze otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Başlatılan soruşturma sürüyor.  

malatyahaber.com

FOTO: Hayatını kaybeden Yasin Yücel

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız