SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ey Valilik, Ey Belediye!!."

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından düzenlenen Fener Alayı'nın bitim yeri olan Atatürk Anıtı önünde konuşan  Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Ağbaba,, Atatürk Anıtı’nın çevresinde yanmayan lambalara ve ışıklandırma yapılmamasına sert tepki gösterdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba  Atatürk Anıtı’nın bulunduğu meydanın ışıklandırılmamasına ve gece lambalarının büyük oranda yanmamasına sert  tepki göstererek, “Bir bayram yeri olması gerekirken bu meydan, yetkililerin bakışına bir bakın lambaları yanmıyor, meydan aydınlatılmamış. Buradan sesleniyorum; görevliler, yetkililere eğer siz yapamıyorsanız bunu, sizler bu meydanı aydınlatamıyorsanız, gücünüz yoksa, biz Hekimhan Belediyesi ve Arguvan Belediyesi ile bunu yapmaya hazırız. Davutoğlu’nun başbakanın resimlerini asacağına, ey belediye, ey büyükşehir belediyesi, ey valilik paraları çarçur edeceğine bugün senin o koltukta oturmanın sebebi olan Mustafa Kemal Atatürk’ün meydanını aydınlatmak senin görevin” ifadelerini kaydetti.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise,  “Adına yakışır şekilde sokakları bayram havasına çevirerek en büyük bayramımızı böyle coşkulu şekilde kutlamaya devam edeceğiz. Büyük bir üzüntüyle ifade etmek isterim ki, AKP iktidarında neredeyse hiç milli bayramımızı da, dini bayramımızı da istediğimiz heyecan da, istediğimiz huzurda, istediğimiz mutlulukta kutlayamıyoruz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız