SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 3 Maçtır Sahasında Kazanamıyor

0
Güncellendi - 2019-03-15 03:03:14
EYMS 3 Maçtır Sahasında Kazanamıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'de üst üste aldığı kötü sonuçlar sonrası 34 puanda kalan Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında 3 maçtır galip gelemiyor.

Spor Toto Süper Lig'de ikinci sezonunu geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, ligde 78 maçtır galip gelememenin sıkıntısını yaşıyor. İkinci yarıda oynadığı 8 karşılaşmada hanesine sadece 5 puan yazdırabilen sarı kırmızılılar, sahasında ise 3 maçtır galip gelemiyor.

Süper Lig'de 25 hafta sonunda 9 galibiyet, 7 beraberlik, 9'da mağlubiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor, 34 puanla altıncı sırada yer alıyor. Lig'de son 4 karşılaşmasını kaybeden ancak averajla altıncı sırada yer alan sarı kırmızılılar, ilk yarı kalesi olan sahasında da galip gelememenin sıkıntısını yaşıyor.

Pazar günü sahasında MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu sezonki 13'üncü deplasman maçına çıkacak. Sarı kırmızılılar, daha önce oynadığı 12 karşılaşmada 6 kez galip gelirken, 3 karşılaşmada berabere kalıp, 3 karşılaşmayı ise kaybetti.

Evkur Yeni Malatyaspor, son 3 iç saha maçında ise 1 beraberlik, 2'de mağlubiyet aldı. Ligin 20.haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor ile 1-1 berabere kalan sarı kırmızılılar, 22.haftada Beşiktaş'a 2-1, 24.haftada ise Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup oldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • yorgun (5 yıl önce)
    ahhhh ahhhh şu siyaset varya bizim millet böyle işte iş aş ekmek üretim hayvancılık tarım bitmiş biz halen spor da bile siyaset yapıyoruz yazık.bu cahilleşen topluma acıyorum .toplum önce kör oldu sonra sağırlaştı ve şimdi duyarlılığını yitirdi yani kişiliğini.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet kaya (5 yıl önce)
    kategori 1. 60 lira bilet mi olur ? Çoluk çocukla diğer tirbünler de olmuyor bu fiyatlar ne kardeşim ? Birde stadyumda her yer akp mitingi gibi pankartlar var !
    0
    0
    Yanıtla