SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS Alanya'da 3 Puan İçin Mücadele Edecek

0
Güncellendi - 2018-11-04 18:12:53
EYMS Alanya'da 3 Puan İçin Mücadele Edecek
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 11.haftasında Pazar günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak olan Evkur Yeni Malatyasapor, zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek, çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

4 Kasım Pazar günü 16.00’da başlayacak ve Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi Süper Lig Hakemi Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemleri Bahattin Duran ile Tarın Ongun yapacak. Mücadelede Bursa Bölgesi Süper Lig Hakemi Arda Kardeşler ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Süper Ligin 10.haftasında sahasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup eden ve Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur'dan Kırklarelispor'u 1-0'la geçerek, tur atlayan sarı kırmızılılarda moraller üst seviyeye yükseldi.

Spor Toto Süper Lig'de 9.hafta deplasmanda MKE Ankaragücü karşısında alınan mağlubiyet ve takımdaki bazı sıkıntıların çözülmesinin ardından hem ligde hem de kupada alınan galibiyet, takımın üzerindeki kara bulutları dağıttı.

Oyuncularını hem Galatasaray karşısında alınan önemli galibiyet hem de kupada tur atlamaları nedeniyle tebrik eden teknik direktör Erol Bulut, futbolcularına Aytemiz Alanyaspor maçının önemini anlatıyor.

Bulut, Galatasaray maçında alınan galibiyetin anlam kazanabilmesi için Aytemiz Alanyaspor karşısında mutlak galip gelmeleri gerektiğini ifade ederken, futbolcularına Galatasaray maçına konsantre oldukları gibi odaklanmalarını istedi.

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 5 maçta 2 kez galip geldi.

Lig'de son 5 maçında sahasında Galatasaray'ı 2-0, Çaykur Rizespor'u ise 1-0 mağlup eden sarı kırmızılılar, deplasmanda Medipol Başakşehir ile 1-1, sahasında Demir Grup Sivasspor ile 4-4 berabere kaldı. Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 9.haftasında ise deplasmanda MKE Ankaragücü'ne 1-0 mağlup oldu.

Oynadığı son 2 karşılaşmada ligde Galatasaray'ı 2-0, Ziraat Türkiye Kupası Tur'unda ise Kırklarelispor'u 1-0 mağlup eden sarı kırmızılılar, ligde şuana kadar 10 maçta 15 puan topladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Tarkan (5 yıl önce)
    Geçen hafta Galatasarayı deviren Malatya idi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akem (5 yıl önce)
    Küme düşer gözüyle bakılan ANTALYA bakın neler yapıyor biz neden yapmayalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    3 puan mı? Malatya top falan oynamıyor..Alanya dan 1 puan alması mucize
    0
    0
    Yanıtla
  • kodalmm (5 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Ne oynuyor,misket mi?
    0
    0
    Yanıtla