SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS Antalya'da Kampa Giriyor

0
Güncellendi - 2017-01-31 01:10:16
EYMS Antalya'da Kampa Giriyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Çarşamba günü Antalya’da toplanarak, mini bir kamp çalışması yapacak.

Ligin 19’ncu haftasında deplasmanda Samsunspor’a 3-0 yenilen ve haftayı 34 puanda tamamlayan sarı kırmızılılar, lige verilen arayı Antalya’da değerlendirecek.

Samsunspor karşılaşması sonrası izne ayrılan teknik heyet ve futbolcular, Çarşamba günü Antalya’da toplanarak, hem mini bir kamp çalışması yapacak hem de ligin 20’nci haftasında Denizlispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına start verecek.

“TAKIM ANTALYA’DA TOPLANACAK”

Evkur Yeni Malatyaspor, ligde 19 hafta sonunda 34 puan topladı. Puan sıralamasında bir sıra gerileyen sarı kırmızılılar, haftayı üçüncü sırada tamamladı.

Samsunspor maçı sonrası teknik heyet ve futbolculara, lig arası nedeniyle üç günlük bir izin verildi. Takım izin sonrası Antalya’da toplanarak, çalışmalarını sürdürecek.

Evkur Yeni Malatyaspor’un sportif direktörü Ali Ravcı, takımın iznin ardından Antalya’da çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

Ravcı, takımın Çarşamba günü Antalya’da toplanacağını ve kısa süreli bir kamp çalışmsı yapacağını belirtti.

“TFF’YE BAŞVURDUK”

Ravcı, takımın maçlarının İstanbul’da oynaması için Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) gerekli başvuru yaptıklarını kaydetti.

Malatya İnönü Stadı’nın zeminin futbol oynamaya elverişli olmaması nedeniyle takımın Denizlispor maçını İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena’da oynaması için gerekli girişimleri yaptıklarını ifade eden Ravcı, “Bu noktada gerekli görüşmeleri yaptık. Türkiye Futbol Federasyonu’na da başvurumuz yaptık. Şuanda federasyondan çıkacak kararı bekliyoruz. Karar olumlu çıkarsa, takımımız Antalya’da çalışmaların ardından 11 Şubat’ta Denizlispor ile oynayacağı karşılaşma için İstanbul’a geçecek” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • ilyas (7 yıl önce)
    Bana kalırsa teknik heyet yalnış karar almış soruyorum bunlara üç günlük izini haketcek ne yaptılar?? Samsun maçında bize yaşattıkları rezillik için takımın ara vermeden antremanları yoğunlaştırması lazımdı bu oyuncu grubuna ceza verilmeliydi. Antalya kampını çok çok iyi değerlendirmeleri lazım bu fırsatı daha bulamazlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (7 yıl önce)
    Merhabalar tüm yorumlarimda yaziyorum yine yaziyorum takimda 5 futbolcu var gerisi yalan sadik pereira eren azubuke caner canla basla mucadele ediyolar irfan hocam bu bes oyuncuyla mi şampiyonluk oynuyosun takimin geri kalani nerde birine bisey oldumu takimin hali ortada SEDAT kimse seni göndermiyosa sen git kardesim insan takimi biraz dusunur bak takim diyorum sen benden daha iyi biliyosun takim ruhunu anlatmama gerek yok ondan faydali degilse artik birak genc yetenekler kardeslerimiz oynayip biseyler yapsin ferhat nasıl ya buyuk bir katliyam tv basinda adamin ayagina top gelince yada onun tarafinda atak olunca evde havale gecircektim:) irfan hoca cok aradin mi ferhati adam hazir degil osman oynamali artik bi ÇARE bul irfan hocam size guveniyoruz baskanimiza guveniyoruz futbolculara güveniyoruz ama herkes artik elinden gelenin fazlasini yapsin gidişat iyi degil sonra lig bitince kafalara vurmanin kimsenin uzulmesinim bi anlami yok degil mi? Bu arada ayitenin transferi bitti diye soylentiler var insallah doğrudur ayite gelmeli artik yada hoşgeldin diyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Bol izin az puan parolasıyla devam ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MMO (7 yıl önce)
    Fanatik bir malatya sporlu olarak söylüyorum ahmet aras girdi adamin verdigi mücadeleyi 90 dakika boyunca kimse veremedi keskede ilk 11 de ahmet aras olsaydı takımda serefiyle oynuyan tek oyuncuda tartısmasız bir sekilde söylenecek tek isim caner o adamın verdigi emegi mücadeleyi bir kac kisi daha verse suan bu durumda olmazdık heralde
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    saha zemin herzman evsahibi takımın lehine olur yeterki o zemini değerlendirmesini bilsinler bu hafta samsun sahasının zemini de güzeldi ne oldu takım sezonun en kötü futbolunu oynadı denizli macı istanbulda oynanırsa bu takım macı kaybeder inönü stadına cıkmadan rakipler zaten maca yenik başlıyorlar malesef bu ısrarı anlayamadım yeni malatyasporun futbolcuların tek eksiği heycanlarını kaybetmişler maçlara konsantire olamıyorlar malatya şehri bunu bu takım futbolcularına yaşatmadığı sürece hep sansa puan alırız
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (7 yıl önce)
    Milli takım nedeniyle lige verilen ara ne demek? Milli maç veya Milli takımın oynayacağı karşılaşma daha dogru olur ki... Lige verilen ara milli maç arasi değil Türkiye Kupasi maçları nedeniyle ara verildi.
    0
    0
    Yanıtla
  • engin (7 yıl önce)
    Şampiyonluk yarışında sezon başında Hiç bir şey beklenmeyen bu takımı şampiyonluğun iddialı ekibi haline getiren teknik heyete teşekkürler. Malatyalılar hasütlüğe gerek yok sonuna kadar destek verelim. Transferdede orta sahaya futbolcu alınacaksa bu kesinlikle ve kesinlikle HAMİT ALTINTOP olmalı.Oynamasa bile menejer olarakta olsa takımın içinde bulunmalı hamit. teşekkürlerrr tüm takıma
    0
    0
    Yanıtla
  • ferhat.. (7 yıl önce)
    irfan hoca oldugu surece sedati banko oynatir. sedat banko oynadikca bu takim iddali olamaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZTÜRK (7 yıl önce)
    Herkes teknik adam hüviyetine bürünmüş. R.Buğra'ya daha ne kadar şans verilsin, vermedi mi? Takımı sürükleyecek kaltede olmadığı ortaya çıktı. Daha ısrar etmenin mansı var mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek Malatya (7 yıl önce)
    Çarşamba yi niye bekliyoruz ki, hemen bugün kampa alsaydiniz. Takımın form tutması lazım. Samsun maçında ayağımıza yok. Takım pozisyona giremiyor, dolayısıyla gol atamiyor. Başarı asla tesadüf değildir. Onun için şampiyon olmak istiyorsak herkesten daha çok çalışmalıyız. Malatyaspor hafta sonu yenildiği zaman çarşamba günü ancak kendime geliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit TAN (7 yıl önce)
    Takım samsun deplasmanında harikalar yarattı üç günlük izin az olur bu takıma
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Erden (7 yıl önce)
    Rahman Buğra kardesimize biraz sans verilse Sedat tan çok faydalı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (7 yıl önce)
    Ahmet Aras gibi egoist oyuncuların yeri olmamalı bu takımda
    0
    0
    Yanıtla
  • MSB (7 yıl önce)
    Sedat takımdan kesilmediği sürece bu takım düzelmez.Yeni transfer Ahmet 2 defa 18 içinde pas vermedi verse gol atabilirdik.Sezer nasıl bir oyuncu ve hala takım içerisinde süper lig oyuncusu havasında.Bunlar derhal düzeltilmeli.Sedat başını yemeden sen bu duruma çare bul İRFAN HOCA.
    0
    0
    Yanıtla