SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS Bu Konuda Tutarlı.. Kaybetmiyor

0
Güncellendi - 2019-03-28 05:18:05
EYMS Bu Konuda Tutarlı.. Kaybetmiyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz sezondan buyana öne geçtiği karşılaşmaları kaybetmeme geleneğini bu sezonda sürdürüyor.

Süper Lig'de ikinci sezonunu geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, öne geçtiği karşılaşmaların hepsinden şuana kadar puanla ayrılmasını bildi. Sarı kırmızılılar, geçen sezondan buyana ilk golü attığı karşılaşmaların hiçbirisinde mağlubiyet yüzü görmedi.

Evkur Yeni Malatyaspor, bu sezon geride kalan 26 haftada öne geçtiği 13 karşılaşmadan puanla ayrıldı. Sarı kırmızılılar, ilk golü attığı 13 karşılaşmanın 8'inde galip gelirken, 5 karşılaşmada ise berabere kaldı. Malatya temsilcisi son olarak ligin 26.haftasında sahasında MKE Ankaragücü ile oynadığı karşılaşmada ilk golü atan taraf olmuş ve sahadan 3-1'lik üstünlükle ayrılmıştı.

Evkur Yeni Malatyaspor'un ilk golü attığı karşılaşmalardaki aldığı sonuçlar şöyle:

1.hafta Göztepe-Evkur Yeni Malatyaspor: 1-3

2.hafta Evkur Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe: 1-0

6.hafta Evkur Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor: 1-0

7.hafta Medipol Başakşehir-Evkur Yeni Malatyaspor: 1-1

8.hafta Evkur Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor: 4-4

10.hafta Evkur Yeni Malatyaspor-Galatasaray: 2-0

11.hafta Aytemiz Alanyaspor-Evkur Yeni Malatyaspor: 0-1

12.hafta Evkur Yeni Malatyaspor-Trabzonspor: 5-0

14.hafta Evkur Yeni Malatyaspor-Akhisarspor: 1-1

16.hafta Evkur Yeni Malatyaspor-Antalyaspor: 2-0

18.hafta Evkur Yeni Malatyaspor-Göztepe: 3-2

21.hafta Atiker Konyaspor-Evkur Yeni Malatyaspor: 1-1

26.hafta Evkur Yeni Malatyaspor-MKE Ankaragücü: 3-1.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız