SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Bülent Cevahir'le Anlaştı

0
Güncellendi - 2019-01-25 19:09:45
EYMS Bülent Cevahir'le Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Bülent Cevahir ile anlaştı.

Balıkesirspor Baltok'ta kaptan Bülent Cevahir sözleşmesini feshetti Balıkesirspor Baltok'tan ayrılan Cevahir ile Evkur Yeni Malatyaspor anlaşma yaptı.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Balıkesirspor Baltok'ta takımın en eskilerinden olan Bülent Cevahir de takımdan ayrıldı. Balıkesir Süper Lige çıktığı zaman Manisaspor'dan kadroya dahil edilen sol bek, takım kaptanlığına kadar yükselmişti.

Cevahir, Balıkesirspor'dan ayrıldıktan sonra Evkur Yeni Malatyaspor ile anlaştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bahsettiğim futbolcu 23 yaşında.uzun yıllar faydalı olabilecek ve transferi halinde kulübe kazandırabilecek büyük bir potansiyeli var.vaizoğlu ya türkçen yetersiz ya da benim yazılarımı anlamıyorsun.Senin sallamalarının yanında benimki biraz bilimsel kaçıyor olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir sıtkı (5 yıl önce)
    YERİNDE VE ÇOK İYİ BİR TRANSFER OLMUŞ.MALATYAMIZA HAYIRLI OLSUN..
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Daha önce sol kanat için adı geçen Telaviv de oynayan Mavis Doufunuo nun videolarını izledim.Müthiş bir yetenek.Onu alabilseydik en az 10 sene o mevkiye oyuncu ihtiyacımız olmazdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alsaydık,gelseydi,olsaydı falan filan.,Hocanın böyle bir talebi de yok.10 yıl oynardı demişsin.10 yıl az değilmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)KERNEKLİALİ isimli kullanıcı yorumuna
    10 YIL MI DEDİN? YAHU BİR DÖNÜP FUTBOL LİGLERİNE BAK HELE HANGİ FUTBOLCU HANGİ TAKIMDA NE ZAMANDAN BERİ 10 YILDIR TOP OYNUYOR? ADAMI ALIYORSUN BAŞARISIZ OLUNCA SEN GÖNDERİYORSUN YOK BAŞARILI OLURSA ZATEN SEZON SONU BAŞKA TAKIMLAR KAPIYOR! HANGİ 10 YILDAN BAHSEDİYORSUN LAF OLSUN TORBA DOLSUN İŞTE?
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur (5 yıl önce)
    Cevahir başarılı olacaktır buna şüphem yok ama keşke kamara'da olsaydı işte o zaman tadından yenmezdi takım şahane olurdu ama şu anda görünen olmayacak gibi duruyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Takımımızın sol tarafı rahatlamıştır.hazır genç ve tecrübeli bir bek.hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (5 yıl önce)
    Başkan hala ingilteredimi bukadar uzadığına göre galiba cenk tosunu getirecek
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin ekici (5 yıl önce)
    iyi bir transfer emeği gecenlere teşekkür ederim
    0
    0
    Yanıtla