SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'den 'Enflasyonla Topyekün Mücadele' İndirimi

0
Güncellendi - 2018-11-18 06:16:35
EYMS'den 'Enflasyonla Topyekün Mücadele' İndirimi
A- A+ PAYLAŞ

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından başlatılan, 'Enflasyon ile Topyekun Mücadele' kampanyasına bir destekte Evkur Yeni Malatyaspor’dan geldi.

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından başlatılan, 'Enflasyon ile Topyekun Mücadele' kampanyasına destek verdi. Sarı kırmızılı kulüp, Malatya Park’ta yer alan storesinde forma satışlarında indirime gitti. Cumartesi günü itibariyle başlatılan kampanyanın 31 Aralık’a kadar süreceği kaydedildi.

“FORMASIZ TARAFTARIMIZ KALMASIN”

"Enflasyonla Topyekun Mücadele" sloganıyla başlatılan kampanya çerçevesinde Evkur Yeni Malatyaspor, lisanslı ürünlerinin satıldığı mağazasındaki formalarda indirime gitti. Sarı kırmızılı kulüp, 140 TL’ye satılan formaları 110 TL’den satışa sunarak, 'Enflasyon ile Topyekun Mücadele' kampanyasına destek verdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Formasız taraftarımız kalmasın diyerek "Enflasyonla Topyekun Mücadele" kampanyasına bizde destek oluyoruz. 31 Aralık 2018'e kadar geçerli olacak indirimle formanı al takımına sahip çık” denildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • murat (5 yıl önce)
    sarı kırmızı formaya kötü diyenler muhtemelen fenerbahçeli. veya yaşları küçük diye düşünüyorum. efsane Malatyasporun ana renkleri Sarı - Kırmızı'dır. Bence en güzeli o.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıkamacı (5 yıl önce)
    2 gun once 140 liradan aldik iade etsek yeniden alsak olurmu acep..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Formaları Adidas yada Nike üretirse alırım. Ayrıca şu kırmızı renkten vazgeçilmeli! İnsanlarımızın gözü koyu renge yavaş yavaş alıştığına göre artık laciverte geçiş yapmakta sakınca yok sayın başkan ;)
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Garip Malatya insanı bu paraları veremez. Adil Gevrek istifa!
    0
    0
    Yanıtla
  • Her şeyde adil gevrek istifa deyip durmayın kardeşim. Ayıptır ya . Takım dördüncü sırada daha ne istiyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Zonguldaktaki Malatyalı (5 yıl önce)
    Kısa süreliğine %50 indirim fırsatı olsaydı o zaman formasız kimse kalmazdı. Takımada para lazım ama bu fiyatlara gerçekten forma almak çok zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (5 yıl önce)
    SARI KIRMIZI HARİÇ HARIKA FORMALAR
    0
    0
    Yanıtla