SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS G.Saraylı Oyuncuyu Gündemine Aldı

0
Güncellendi - 2019-01-02 02:47:13
EYMS G.Saraylı Oyuncuyu Gündemine Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Galatasaray'ın 24 yaşındaki savunma oyuncusu Ahmet Çalık'ı gündemine aldığı öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı 29 puanla üçüncü sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Yönetim, teknik direktör Erol Bulut'un verdiği liste doğrultusunda transfer çalışmalarına yoğun bir mesai harcıyor.

Takımın genç stoperi Sadık Çiftpınar'ın devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, sarı kırmızılı yönetim, başarılı stoperin yerini doldurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Evkur Yeni Malatyaspor'un Trabzonspor ile yollarını ayıran 28 yaşındaki Mustafa Akbaş'ın ardından Galatasaray'ın 24 yaşındaki defans oyuncusu Ahmet Çalık'ı gündemine aldığı öğrenildi.

Aytemiz Alanyaspor ile Çaykur Rizespor'un da gündeminde olan Çalık ile ilgilenen Evkur Yeni Malatyaspor'un Sadık Çiftpınar'ın transferinin ardından resmi teklifte bulunacağı iddia ediliyor.

1994 doğumlu 1,84 metre boyundaki stoperin Galatasaray ile sözleşmesi 30 Haziran 2021'de sona eriyor.

Gençlerbirliği ve Galatasaray'ın formalarını giyen Çalık, Türkiye U16, U17, U18, U19, U20 ve U21 Milli Takımları'nın formasını giydikten sonra A Milli Takım'da da 8 karşılaşmada görev almış ve 1 gol kaydetmişti.

2016-2017 sezonunda Galatasaray'a transfer olan genç stoper, 36 karşılaşmada görev aldı ve bu karşılaşmalarda 3 gol kaydetti.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 6'sı lig, 2'si kupa olmak üzere 8 karşılaşmada görev alan Çalık, 690 dakika sahada kaldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • M.K. (5 yıl önce)
    Ahmet Sadık'ın yerini doldurabilecek tek yerli stoper , iyi kademe alabilen ,çoz az pas hatası yapan bir oyuncu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasevdalisi (5 yıl önce)
    Başkanım aman başkanım sakın ha bu kazmayı alıp rezil etme bizi. Süper ligdeki en yavaş defanslardan biri. Kimse Gençlerbirliği vs demesin. Sadık her şeyden önce seri bir stoperdi. Bize de seri, süpürücü bir stoper lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Malatyasporda iş yapar.Ayrıca Boutaib mısırın Zamalek takımına satıldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • öneri (5 yıl önce)
    bu oyuncuyu Yılmaz Vural hocaya sormadan almayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Kesinlikle sadık ın yerini tutmaz.taraftarında istediği bir transfer değil.hem ligde hem kupa da başarıyı devam ettirmek için daha kaliteli transferler yapmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Sadık sana çok teşekkür ederiz,emeğine,çalışmana,takım için yaptığın gayretine,,eline,ayağına, sağlık,Ahmet Çalık,Mustafa Akbaş oynamak istiyorlarsa gelsinler işte meydan,Tüm sporseverlerin yeni yılı kutlu olsun.................
    0
    0
    Yanıtla