SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS- Göztepe Maçını Göçek Yönetecek

0
Güncellendi - 2019-01-17 16:25:37
EYMS- Göztepe Maçını Göçek Yönetecek
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 18.haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev yapacak olan hakemler açıklandı. Buna göre, 19 Ocak Cumartesi günü 13.30'da Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor-Göztepe karşılaşmasını Hüseyin Göçek yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı heyecanı yarın akşam oynanacak olan Akhisarspor-Beşiktaş karşılaşmasıyla başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, ligin 18.haftasında görev yapacak olan hakemleri açıkladı. Buna göre, 19 Ocak Cumartesi günü 13.30'da Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Süper Lig Hakemi Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemleri Alpaslan Dedeş ile Erdem Bayık yapacak. Mücadelede, İstanbul Bölgesi Süper Lig Hakemi Tugay Kaan Numanoğlu ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Spor Toto Süper Ligin 18.haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev yapacak olan hakemler şöyle:

18 Ocak Cuma

20.30 Akhisarspor-Beşiktaş/ Ümit Öztürk

19 Ocak Cumartesi

13.30 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Atiker Konyaspor/ Ali Palabıyık

13.30 Evkur Yeni Malatyaspor-Göztepe/ Hüseyin Göçek

16.00 Antalyaspor-İstikbal Mobilya Kayserispor/ Özgür Yankaya

19.00 Galatasaray-MKE Ankaragücü/ Alper Ulusoy

20 Ocak Pazar

16.00 Aytemiz Alanyaspor-Demir Grup Sivasspor/ Mete Kalkavan

19.00 Trabzonspor-Medipol Başakşehir/ Halil Umut Meler

21 Ocak Pazartesi

20.00 Bursaspor-Fenerbahçe/ Cüneyt Çakır

20.00 Kasımpaşa-Çaykur Rizespor/ Mustafa Öğretmenoğlu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız