SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS İl Dışında da Seçecek

0
Güncellendi - 2018-07-01 03:12:47
EYMS İl Dışında da Seçecek
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'da altyapı seçmelerinin devam ettiği bildirildi. Kulübün bünyesinde bulunan 2000-2001-2002-2003-2004-2005 doğumluları kapsayan oyuncu seçmeleri, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde yapılırken, kulüp il dışı seçmelerini de gerçekleştiriyor.

Seçmeler hakkında bilgi veren Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Murat Uçkun, "110 gencin katılımıyla 2000-2001 doğumluların seçmelerini tamamladık. Daha sonra yaklaşık 100 genç arkadaşımızın katılımıyla 2002-2003 doğumluların seçmelerini yapıyoruz. Türk futboluna ve Yeni Malatyaspor'umuza oyuncu kazandırmak adına bu seçmeler büyük önem teşkil ediyor. Malatya'daki seçmelerimizi Cumartesi günü 2004-2005 doğumlu gençlerimizin seçmeleriyle tamamlayacağız. İl dışında da seçmelerimiz olacak. Birkaç gün içinde il dışı seçmelerimizin detaylarını paylaşacağız" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • HASAN (5 yıl önce)
    30 haziran tarihinde seçmeler olacak mı
    0
    0
    Yanıtla