SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS Transfer Çalışmalarını Hızlandırdı

0
Güncellendi - 2016-12-27 17:42:33
EYMS Transfer Çalışmalarını Hızlandırdı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı kırmızılılar, yeni transferlerini devre arası kamp çalışmalarına kadar yetiştirmek için yoğun bir mesai harcıyor.

Devre arası transfer çalışmalarında ilk olarak stoper mevkiinde forma giyen Sezer Özmen’i kadrosuna katan Evkur Yeni Malatyaspor, teknik heyetin raporu doğrultusunda pivot santrafor ve orta saha için arayışlarını sürdürüyor.

Sezer Özmen’i kadrosuna katarak savunma hattını daha da güçlendiren sar kırmızılı yönetim, teknik direktör İrfan Buz’un isteği doğrultusunda pivot santrafor transferi için harekata geçti.

KADROYU GÜÇLENDİRMEK İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Şampiyonluk hedefi doğrultusunda kadrosunu daha da güçlendirmek isteyen yönetim, ilk olarak İstanbul’da sportif direktör Ali Ravcı ile bir araya gelmiş ve değerlendirmede bulunmuştu.

Sportif direktör Ali Ravcı’nın sunduğu rapor doğrultusunda bir toplantı yaparak, değerlendirmede bulunan yönetim, Boluspor maçı sonrası teknik direktör İrfan Buz ile görüşme yaparak, transfer çalışmaları konusunda izlenecek yol haritasını belirledi. Buz’un raporu doğrultusunda ilk olarak tecrübeli stoper Sezer Özmen’i kadrosuna katan yönetim, öncelikli olarak orta saha ve pivot bir santraforun transferi için görüşmelerini sürdürüyor.

NOKTA TRANSFERLER YAPMAK İSTİYORLAR

Teknik direktör İrfan Buz’un raporu doğrultusunda 3-4 oyuncuyu daha kadrosuna katmak için yoğun bir mesai harcayan yönetim, yeni transferleri devre arası kamp çalışmalarına yetiştirmenin planlarını yapıyor.

Özellikle ilk yarının son bölümlerinde kart cezalısı oyuncuların çokluğu nedeniyle sıkıntı yaşayan ve puan kaybeden sarı kırmızılılar, bu noktada özellikle birkaç mevki için alternatif olacak futbolcuları kadrosuna katmayı planlıyor. Çetin geçecek olan ligin ikinci yarısına güçlü bir kadroyla girmek isteyen yönetim, nokta transferler yapmak istiyor.

“PİVOT SANTRAFOR İHTİYACIMIZ VAR”

Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü İrfan Buz, TFF 1. Ligin çetin bir lig olduğunu ifade ederek, transferde ihtiyaçları konusunda açıklamada bulundu.

Buz, pivot santrafor transfer edeceklerini kaydederek, “Takviyelerimiz olacak. Oyun sıkıştığında oyunu açma sıkıntılarımız devam ediyor. Bu anlarda oyunu çözebilen futbolculara ihtiyacımız var. İkinci yarı daha üretken ve daha iyi bir futbol oynayacağız. Pivot santrafor ihtiyacımız var. Devre arası transferlerinin direk katkı sonuçlu ve nokta olması gerek. İsim veremeyeceğim” diye konuştu.

ERGÜN TEBER İLE PRENSİPTE ANLAŞILDI

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren sarı kırmızılılarda, Ergün Teber ile prensip anlaşmasına varıldığı iddia edildi. Sarı kırmızılıların listesinde Teber’in yanı sıra Gökhan Karadeniz ile Beykan Şimşek’te yer alıyor.

Defans mevkiinde forma giyen Teber, Kayseri Erciyesspor, Kayserispor, Sakaryaspor, Çaykur Rizespor, Gençlerbirliği, Kocaelispor, Kasımpaşa, Samsunspor, Antalyaspor, Konyaspor, Eskişehirspor ve Kardemir Karabükspor takımlarının formalarını giydi.

FOTO: EYMS'in ara transferde anlaştığı ilk oyuncu Sezer Özmen, yöneticilerle..

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • hasan (7 yıl önce)
    Ben malatyaspor dışında başka bir takım tutmam sarı kırmızılı rengi isteyen zavallılar neden istenildikleri ortada 1984 yılına kadar malatyspor sarı siyahlı forma giyerdi o zamanki yönetim renkleri sarı kırmızı yaptı . sizin gs yıniz var. Malatyasporla ne işiniz var
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZTÜRK (7 yıl önce)
    Hala renk tartışması yapan zavallılar var. Renkler hiçbir takımın tekelinde değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • ankaradaki dirijanlı (7 yıl önce)
    belki saçma olacak ama takım rengi sarı kırmızı olduğu zaman .daha öz güvenle maç izliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • E. (7 yıl önce)
    Beykan is yapar bu takimda cok yonlu bi oyuncu gelmesini isterim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumcu (7 yıl önce)
    Ç. Rizeden ayrılan Volkan Palayı alsınlar. Malatya da parlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Kayısı sarı kırmızı değil mi zaten sarı da olur ama güneşi yiyince al yanak olur
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    Bu Takımın rengi sarıkırmızımı yoksa sarısiyahlımı Beli değil. Malatyalıların sarıkırmız rengine neden bu kadar ısrarlı olduklarını istatistik gösteriyor. Malatyalılar GS % 37 FB % 24 Malatyaspor % 20 tutuklarını gösteriyor. MALATYA Başka Takımlara özdeşmiş rengi özeneceğine kayısı ile özdeşmiş sarıyeşil yada sarısiyahlı rengi olmalı
    0
    0
    Yanıtla