SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS U21- U17 Berabere, U19 Galip

0
Güncellendi - 2019-02-11 16:45:01
EYMS U21- U17 Berabere, U19 Galip
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'da U21 takımı deplasmanda Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalırken, U19 takımı sahasında galip geldi, U17 ise evinde 1 puana razı oldu.

Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, U21 Süper Ligi'nin 21.haftasında Atiker Konyaspor'a konuk oldu.

Konya Selçuklu Cumhuriyet Sahası'nda oynanan karşılaşmayı Ömer Faruk Turtay, İhsan Kaan Delice, Mustafa Güçer hakem üçlüsü yönetti.

Atiker Konyaspor sahaya Ahmet Çolak, Veli Türkmen, İsmail Özketen, Mustafa Özkan, Adem Eren Kabak, Oğuzhan Nemli, Şehmus Aslan, Hüseyin Mert Uyanıker, Ahmet Gökbayrak, Erdon Dacı ve Yusuf Apaydın on biriyle çıktı.

Evkur Yeni Malatyaspor ise Abdulsamed Damlu, Emre Akcebe, Kadir Fırat, Serkan Taner, Mehmet Zencirkıran, Şeref Can Büyük, Furkan Doğan, İsmail Baran Karakoç, İbrahim Öztürk, Berkan Durdu ve Romario Matova on biriyle mücadele etti.

Mücadelenin 11'inci dakikasında Şehmus Aslan'ın kaydettiği golle Atiker Konyaspor U21 takımı 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı üstün tamamladı. Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı 85'inci dakikada Berkan Durdu'nun golüyle durumu 1-1'e getirdi. Mücadelenin kalan dakikalarında gol sesi çıkmadı ve takımlar sahadan birer puanla ayrıldı.

Elit U19 Ligi'nde Evkur Yeni Malatyaspor U19 takımı sahasında Atiker Konyaspor U19 takımını konuk etti.

Orduzu Pınarbaşı Sentetik Saha'da oynanan karşılaşmayı Deniz Sercan Akgül, Ahmet Kılıç, Hakan Tanrıverdi hakem üçlüsü yönetti.

Evkur Yeni Malatyaspor sahaya Muhammed Enes Salik, Mirza Yağız Gedik, Ulaş Girgin, Alperen Arslan, Erşan Yaşa, Emirhan Sırkıntı, Özgür Sert, Hüseyin Ekici, Muhammed Bilal Barman, İbrahim Güneş ve Sedat Karademir on biriyle çıktı.

Atiker Konyaspor ise Bahattin Tuğrul Aygün, Muhammed Fatih Kunat, Mehmet Keleş, Fatih Akbaş, Hüseyn Aybars Tüfekci, Fuat Duran, Oğuzhan Eskiköy, Emre Karataş, Ferhat Beşer, Mert Dikici ve Mehmet Gaffar Öz on biriyle mücadele etti.

Evkur Yeni Malatyaspor U19 takımı, ilk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmayı 53'üncü dakikada Hüseyin Ekici'nin golüyle 1-0 kazandı.

Elit U17 Ligi'nde Evkur Yeni Malatyaspor U17 takımı sahasında Atiker Konyaspor U17 takımını konuk etti.

Orduzu Pınarbaşı Sentetik Saha'da oynanan karşılaşmayı Volkan Polat, Bilal Kayış, Muhammed Şahin hakem üçlüsü yönetti.

Evkur Yeni Malatyaspor sahaya Yusuf Sedat Yağabasan, Mustafa Güneş, Mehmet Emin Güleç, Mehmet Süleyman Görgün, Yunus Emre Perçin, Rıdvan Kezkeç, İbrahim Sarıgül, Yusuf Kenan İsimbay, Okan Erdoğan, Serhat Duman ve Erenay Arı on biriyle çıktı.

Atiker Konyaspor ise Furkan Şimşek, Mehmet Oğuzhan Tarım, Mehmet Elitok, Fatih Mankır, Murat Seyman, Mücahit Kaya, Emre Avşar, Ali Karakaya, Kemal Aleçakır, Ömer Faruk Sağmen ve Yahya Can on biriyle mücadele etti.

Karşılaşmanın 38'inci dakikasında Erenay Arı'nın attığı golle Evkur Yeni Malatyaspor U17 takımı ilk yarıyı 1-0 üstün tamamladı. Atiker Konyaspor U17 takımı, 63'üncü dakikada Mücahit Kaya'nın golüyle durumu 1-1'e getirdi. Karşılaşmada kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve takımlar sahadan birer puanla ayrıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız