SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS ve Elazığ PFDK'ya Sevkedildi

A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligin 26’ncı haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile Elazığspor arasında oynanan Doğu Derbisi ‘disiplinlik’ oldu, her iki kulüp de Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedildi.

Hukuk Müşavirliği'nce 04.04.2017 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları açıklandı. Evkur Yeni Malatyaspor ile Elazığspor, İstanbul’da oynanan ve EYMS'nin 1-0 galip geldiği karşılaşmada, “çirkin ve kötü tezahüratı" ve aha olayları" nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na  sevk edildi.

Hukuk Müşavirliği'nce yapılan açıklamada, “EVKUR YENİ MALATYASPOR Kulübü'nün 01.04.2017 tarihinde oynanan EVKUR YENİ MALATYASPOR-ELAZIĞSPOR TFF 1. Lig müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

ELAZIĞSPOR Kulübü'nün 01.04.2017 tarihinde oynanan EVKUR YENİ MALATYASPOR-ELAZIĞSPOR TFF 1. Lig müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” denildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Michail (8 yıl önce)
    Bence de küfür edilmedi sadece federasyon malatya seyircilerine elazig kumeye diye ceza verdi baska da cezalik bisey yok insallah bu olaylar yuzunden bir gaygosun yuzunden sampiyonluktan etmezler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor (8 yıl önce)
    Malatya seyircisi küfür dahi etmedi, hiçbir taşkınlıkta da bulunmadı. Neden sevk edilmiş anlamak mümkün değil...
    0
    0
    Yanıtla
İşlem süresi: 0.176 saniye