SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS ve F.Bahçe PFDK'ya Sevk

0
Güncellendi - 2019-01-30 03:03:28
EYMS ve F.Bahçe PFDK'ya Sevk
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz Pazartesi akşamı İstanbul'da oynanan ve 3-2 ev sahibi takımın galibiyetiyle sonuçlanan Fenerbahçe- Evkur Yeni Malatyaspor maçında, taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle her iki kulüp Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedildi.

Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği'nin iki kulüple ilgili sevk yazısında şöyle denildi:

"Fenerbahçe Kulübü'nün 28.01.2019 tarihinde oynanan Fenerbahçe -Evkur Yeni Malatyaspor Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü'nün 28.01.2019 tarihinde oynanan Fenerbahçe-Evkur Yeni Malatyaspor Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

BODRUMSPOR'A CEZA..

Bu arada, Evkur Yeni Malatyaspor'un Bodrum Belediyesi Bodrumspor'la deplasmanda oynadığı rövanş maçıyla ilgili olarak,PFDK tarafından Bodrumspor kulübüne para cezası verildi. Ceza, "Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübünün, 23.01.2019 tarihinde oynanan Bodrum Belediyesi Bodrumspor-Evkur Yeni Malatyaspor Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, " açıklamasıyla duyuruldu.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Soldado koşarak guilhermeyi hırpaladı mutlak kırmızı görmeliydi.pasif durumdaki guilherme de sarı kart gördü.hiçbir mantık kabul etmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (5 yıl önce)
    Ankaragücü, Polonya ekibi Legia Varşova'da forma giyen defans oyuncusu Michal Pazdan'ı transfer etmeye hazırlanıyor.Bu futbolcu ile Malatyaspor ilgilenmiyormuydu?
    0
    0
    Yanıtla