SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Yönetiminden 3 İstifa Geldi

0
Güncellendi - 2017-01-14 18:37:50
EYMS Yönetiminden 3 İstifa Geldi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da Mali İşlerden Sorumlu As Başkan Ahmet Güler, Futbol Şube Sorumlusu As Başkan Ednan Çoban ve As Başkan Ahmet Bağdat istifa ettiklerini açıkladı.

Sarı kırmızılı kulüpte geçtiğimiz hafta içerisinde yönetimde istifa olduğu yönünde bazı söylentiler çıkmış ve bu durum medyaya da yansıdı. Mali İşlerden Sorumlu As Başkan Ahmet Güler, görevlerinin başında olduklarını ve yaşadıkları sıkıntıları çözeceklerine inandıkları yönünde açıklamada bulunmuştu.

Ligin 17’nci haftasında Malatya İnönü Stadı’nda Evkur Yeni Malatyaspor ile Sivasspor arasında oynanan karşılaşma sonrası yönetimdeki istifalar netleşti.

İstifa eden üç yönetici, yaptıkları ortak basın açıklamasında şunları söyledi: “Öncelikle Yeni Malatyaspor camiasına ve Malatyalı sevenlerimize saygılarımızı ve sevgilerimizi iletiyoruz. Biz yöneticiler şunu iyi bilmelidirler ki; hiç bir mevki ve makam, Malatyaspor'dan değerli değildir. Kişisel çıkarlarımız, Malatyaspor'da aldığımız görevlerin önüne geçmemelidir. Bu sebepten kulübümüze Sivasspor maçı öncesi zarar gelmemesi nedeniyle yapmış olduğumuz istifaları hiçbir basın açıklaması yapmadan, görevlerimizin başında olduğumuzu bildirdik. Yapmış olduğumuz bu eylem biz Malatya sevdalıları için, kulübümüzün her şeyin üzerinde olduğu düşüncesindedir. Ancak bu iyi niyetimizi bazı yönetici arkadaşlar kötüye kullanmıştır. Bu düşüncemizi siz değerli Malatyaspor camiasının takdirine bırakıyoruz. Görevlerimize son verdiğimizi istifa ettiğimizi bildirmek istiyoruz. Bu aşamadan sonra Evkur Yeni Malatyasporumuza başarılar dileriz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Başkan bu isimlerin takıma ödediği tutarı açıklamalı. Cuma namazı sonrası Teze Cami'nin orada para toplanıp bu adamların parası verilmeli. Bir daha Malatya statının orya gelmeleri bile mümkün olmamalı. Bizim kenetlenmeye ihtiyacımız var. Bizi yarı yolda bırakanlarla kenetlenemeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif Karaca /Almanya (7 yıl önce)
    Ey malatyaya gün veren seviyormuş gibi olsalarda ben bu yönetici gibi görmedim . Görevi yarıda birakıp kaçan yöneticiler diye yorumluyor ne oldu beyler zormu geldi yuh ... size... yuh ... size yakışmadi size yakışmadı size !!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (7 yıl önce)
    Bu takimda malatyaspor gibi batirilcak klüp şirketleşmedikce batması cok muhtemel olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Sadık (7 yıl önce)
    Bu takıma şimdiye kadar ne katkınız oldu.Şimdi çıkmış takıma zarar vermemek için şöyle yaptık böyle yaptık diyorsunuz.Bir bildiğiniz varsa çıkın erkekçe açıklayın eğer bir sözünüz yoksa gölge etmeyin yeterrrr.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydin (7 yıl önce)
    sunu herkes iyi bilsin takima ne mddi nede manevi bir katkilari olmamaistir aidiyet baglari hic olmamaistitlr o yuzden malatyali olmak dik durmaktir gunubirlik menfaatlerin pisinde kosmamaktir baskan adil gevrek bundan sonraki surecte lutfen iyi analiz yapsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Efe Ege Gunes (7 yıl önce)
    İstifa edenler tabiki biraz daha elini cebine atamadıkları icin istifa ettiler irfan hocanın istekleri var alınması için arkadaşlar görüntü icin yönetime girmişler ceplerinde akrep olduğu icin istifa ettiler
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    gerçek yönetim olmasa Toplama ancak bu kadar olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Hulki kır. (7 yıl önce)
    Nedeni nedir ? Açık açık belirtirseniz dedikoduları önlemiş olursunuz..... Takım bu maçta galip gelse idi aynı karardamıydınız ? Şimdiye kadar maddi katkınız oldumu ? Ne kadar.? Başkanla bir probleminiz varmı? Cevaplarsanız kamuoyunu aydınlatmış olursunuz.Teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay yıldırım (7 yıl önce)
    İstifa ettiğini açıklayan sayın yöneticiler bu takıma kaç krş verdiniz açıklayın sorunun ne olduğunu açıklayın her kes ne olduğunu bilsin Madem adil gevrek sorunlu neden şimdiye kadar beklediniz yeni Malatyaspor üzerinde kimse yoktur bedava reklam adına kimse şov yapmasın şampiyonluk yolunda köstek olmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil G. (7 yıl önce)
    Adil Gevrek i ve takımı bitirmek için ırlandalılar devrede sanırım. Şampiyonluğa oynayan bir takım var ve şu yaşananlara bakın
    0
    0
    Yanıtla
  • Sorun zaten adil gevrekte halil kardess bu alenen ortadaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (7 yıl önce)
    Bu ne arkadaş bu yonetim çok yapmacıktı başından berri yonetimde sıkıntı ayyuka çıktı klübün gelir gider dengesi şeffaf değil açıklanmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mantık (7 yıl önce)
    Kaç kuruş verdiniz onuda bisöyleyin herkes bilsin.ben diyeyim kaç kuruş verdiğinizi.sıfır yani tek kuruş vermediniz. Beleş yöneticik olmaz. Konuşma hakkınz yok.
    0
    0
    Yanıtla