SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Kombine Satışları Başlıyor

0
Güncellendi - 2018-06-30 01:28:24
EYMS'de Kombine Satışları Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da 2018-2019 sezonu kombine bilet satışlarına başlanacağı bildirildi. Kombine satışları 3 Temmuz Salı günü 14.00’da satışa çıkacak.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, “Şehir bizim, takım bizim. İşte şimdi tam zamanı, hep birlikte omuz omuza. 2018-2019 Sezonu için kombineler 3 Temmuz Salı günü saat 14.00’da genel satışa açılacaktır. Haydi Malatya! Kombineni al takımını yalnız bırakma” denildi.

Evkur Yeni Malatyaspor’da 2018-2019 sezonu kombine fiyatları şöyle:

Birinci kategori (Batı alt tribünü)-700 TL

İkinci kategori (Batı Üst tribünü)-500 TL

Üçüncü kategori (Doğu alt tribünü)-300 TL

Dördüncü kategori (Doğu üst tribünü)-250 TL

2018-2019 sezonu kombine satışlarının sadece Yeni Malatyaspor passolig kart sahiplerine yapılacağı kaydedildi.

Kombine genel satış için Yeni Malatyaspor taraftarlarının passolig kartlarının vizesini 18 Haziran 2019’a kadar uzatmaları gerektiği bildirildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Mert korkmaz (5 yıl önce)
    Transfer yapılmadan kombineyi kime satmaya düşünüyorlar ?acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Bu halle erol hocada gider yakında, transferler nerede, bu şekildemi üstlere oynıycaz. Stadda herkes kafasına göre oturuyo, eski stadın sistemi yeni stadda dvm ediyo bunun farkındamısınız. Tek fark stad yeni, geriye kalan herşey aynı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay Atlı (5 yıl önce)
    Transfer????
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevko (5 yıl önce)
    Transfer nerde sayın yönetim?
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    Millet eşiyle çocuğu ile geliyor yerine başkası oturmuş. Ya klüp teki şu store koltuk yeri stadın iç fasfood yerleri stad içindeki yaşam alanları bunlari halletmeli. Millet güvense herkes ailesi ile sosyal bir etkinlik olarak gelecek ama bazı şeyler engel oluyor. Stad da dolar ama eksikleri Allah için bir görün.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (5 yıl önce)
    kombine alalımda yerimize oturuyorlar bunu bi halletmeleri lazım..kombine aldık yarın derebeylerini atıyom son maçda olduğu gibi doğu alta getirdiler napcaz kavgamı edecez.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (5 yıl önce)
    Malatyanin dört büyüklerle oynayacağı maçlarin ücretleri de şimdiden belirlenmeli böylece taraftar sonra küsmez.Hem takım hem taraftar kazanır.
    0
    0
    Yanıtla
  • YÜCEL YILDIRIM (5 yıl önce)
    kale arkasını 100 tl ye kombine olarak ve öğrencilerede 50 tl satısa cıkarılmalıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (5 yıl önce)
    Dört büyüklerle oynanacak maçların biletleri de şimdiden ücretlendirilmeli ki taraftar sonradan küsmesin. Herkes hesabını ona göre yapsın takım da taraftar da kazansın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (5 yıl önce)
    Millet transfer yapıyor bizimkiler kış uykusunda. İkinci kamp başlayacak ne zaman alıp kampa yetiştirecen kamp yapmayan futbolcu her zaman sakatlanmaya müsait olur uyu uyu bakalım yönetim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (5 yıl önce)
    Fiyatlar gayet normal. Küskünlukleri kirginliklari bi kenara birakip kombinemizi alalm insallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Bu fiyatlar çok pahalı. Malatya insanı garibandır.
    0
    0
    Yanıtla