SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Sadık ve Dia Dışında Eksik Yok

0
Güncellendi - 2018-12-23 18:30:17
EYMS'de Sadık ve Dia Dışında Eksik Yok
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 17.haftasında 23 Aralık Pazar günü 16.00'da Bursaspor ile Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Kupa maçı sonrası İstanbul'a geçerek maçla ilgili hazırlıklarını burada sürdüren sarı kırmızılılarda kart cezalısı Sadık Çiftpınar ile sakatlığı bulunan İssiar Dia dışında eksik bulunmuyor.

Ligde 16 haftada topladığı 28 puanla ikinci sırada bulunan Evkur Yeni Malatyaspor, ilk yarının son maçını deplasmanda Bursaspor ile oynayacak. Sarı kırmızılılar, zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılarak, ilk yarıyı ikinci sırada tamamlamak istiyor.

BURSASPOR'A KARŞI GALİBİYETLERİ YOK

Spor Toto Süper Ligin 17.haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda rakibini yenerek hem ilk yarıyı iyi bir şekilde noktalamak hem de rakibi karşısında ilk galibiyetini almak istiyor.

Sarı kırmızılılar, ilk yarının son haftasında deplasmanda konuk olacağı Bursaspor karşısında da iyi bir sonuç alarak, ilk yarını güzel bir şekilde noktalamak istiyor.

İki ekip daha önce Spor Toto Süper Lig'de 2 kez karşı karşıya geldi. Evkur Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında Malatya'da oynanan karşılaşmada Bursaspor'a 4-2 kaybetti. Sezonun ikinci yarısında Bursa'da oynanan karşılaşma ise 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1'de mağlubiyet aldı.

Ligin 12.haftasında Trabzonspor'u 5-0 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor, 13.haftada deplasmanda Kasımpaşa'ya 3-0 kaybetti. 14.haftada sahasında Akhisarspor ile 1-1 berabere kalan sarı kırmızılılar, ligin 15.haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-1, ligin

16.haftasında ise sahasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti.

TAKIMDA İKİ EKSİK VAR

Sarı kırmızılı takımda, Antalyaspor ile oynanan karşılamada kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan defans oyuncusu Sadık Çiftpınar ile Etimesgut Belediyespor ile Malatya'da oynanan kupa maçında sakatlanan ve tedavisi devam eden İssiar Dia dışında eksik bulunmuyor.

Antalyaspor maçında 2 gol atarak yıldızlaşan ancak kasığındaki ağrı nedeniyle ikinci yarıda oyuna devam edemeyen forvet oyuncusu Khalid Boutaib ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürmüştü. Kondisyoner eşliğinde çalışan Boutaib'in takıma katıldığı ve Bursaspor maçı kadrosunda yer alacağı öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mustafa (5 yıl önce)
    Dia zaten yok hukumde isbat olmus yoklugu
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert malatya (5 yıl önce)
    Dia'yi biz nie aldık hangi ara oynadiki sakatlandı ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak (5 yıl önce)
    Dia eksikten sayılmaz?
    0
    0
    Yanıtla