SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Şok!. Sadık Kadrodan Çıkarıldı

0
Güncellendi - 2017-02-19 18:38:20
EYMS'de Şok!. Sadık Kadrodan Çıkarıldı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak olan Evkur Yeni Malatyaspor’da, defans oyuncusu Sadık Çiftpınar’ın sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartıldığı kaydedildi.

Mersin İdmanyurdu maçında sakatlandıktan sonra uzun süre takımdan ayrı kalan ve Antalya’daki kamp çalışmalarında takıma katılarak, ligin 20’nci haftasında İstanbul’da Denizlispor ile oynanan karşılaşmada ilk 11’de sahaya çıkan Sadık Çiftpınar’dan kötü haber geldi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları esnasında sakatlanan defans oyuncusunun sağ arka üst adalesindeki sakatlıktan dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı kadrosundan çıkartıldığı öğrenildi.

Takımın sportif direktörü Ali Ravcı, Sadık'ın sağ arka üst adalesindeki sakatlıktan dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyemeyeceğini ancak Altınordu maçına yetişeceğini söyledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Orhan (7 yıl önce)
    Kulun bir planı varsa ALLAH in da bir planı vardır. Yürü Şanlı MALATYA'M kimse durduramaz seni.. alnının terin, senin serefindir. Şerefini kaybetmedikce seni kimse bu yoldan alikoyamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • aalli cano (7 yıl önce)
    bu ne şanstır arkadas. Pazar günü oynanacak macı pazartesiye alarak resmen bizi bitirme operasyonu başladı. 2 sezon önce adana demir spor a yapılanlar başımıza gelecek. Sahipsiz Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Suphi (7 yıl önce)
    Yalçın Aslan'a katılıyorum.Ekseriyatla Yenildiğimiz maçlara bir bakın.
    0
    0
    Yanıtla
  • KAMIL (7 yıl önce)
    Sezer oynarsa takim maglup olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (7 yıl önce)
    Tesadüf diyebilirsiniz ama dikkat edin Yenildiğimiz tüm maçlarda sadık yok, büyük kayıp maalesef.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru bir tespit Sayın Aslan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Biz yine de buna tevafuk (denk gelme, denk getirilme) diyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hikmet Erdoğdu (7 yıl önce)Göktuğ Bey isimli kullanıcı yorumuna
    Göktuğ Bey tevafuk kelimesi denk gelme, rast gelme anlamına gelse de kullanım yerine göre tasavvufi altyapısı ve genel kullanımı sebebiyle olumluluk anlamı taşır. Kötü bir tesadüf için tevafuk kelimesi kullanmak çok uygun düşmez galiba.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (7 yıl önce)
    Ne oluyor.Sadık ağır idman mı yapıyor.
    0
    0
    Yanıtla