SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de U12 ve U13 Sevinci

0
Güncellendi - 2019-07-07 20:48:42
EYMS'de U12 ve U13 Sevinci
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü U12 Futbol Ligi'nin ardın dan U13 Futbol Ligi'nde şampiyon oldu.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Evkur Yeni Malatyaspor'umuzun altyapısından büyük başarı. Evkur Yeni Malatyaspor'umuz altyapıda iki kategoride şampiyon oldu. Gençlerimiz, U12 kategorisinde namaglup olarak şampiyon olurken, U13 kategorisinde de grubunda şampiyon olarak önemli bir başarıya imza attı" denildi.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Altyapı Sorumlusu Erdal Gündüz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu yıl U12 ve U13 liginde Yeni Malatyaspor'u en iyi şekilde temsil ederek gruplarında şampiyon olan gençlerimizi kutluyorum. Camiamıza ve Yeni Malatyaspor ailesine ileriki yıllarda büyük başarılar getireceğine inandığımız atılan bu temelde emeği geçen alt yapı koordinatörümüze, hocalarımıza ve kulüp yönetimimize teşekkür ederim" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

YMS U12 Futbol Takımı

YMS U13 Futbol Takımı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız