SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS'den Guilherme ve Barış Alıcı Atağı

0
Güncellendi - 2019-03-25 19:28:59
EYMS'den Guilherme ve Barış Alıcı Atağı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Guilherme (fotoğrafta) ve Barış Alıcı için atağa geçti. Sarı kırmızılı takım, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Barış Alıcı'yı gelecek sezonda kiralık olarak kadrosunda tutmak isterken, Guilherme için ise sözleşmesindeki opsiyonu kullanmayı amaçlıyor.

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'da Guilherme ve Barış Alıcı için sürpriz bir hamle geldi. Sarı kırmızılılar, sezon sonunda Guilherme Costa Marques'in sözleşmesindeki opsiyonu kullanım sambacıyı kadroda tutmak istiyor. Sarı kırmızılılar ayrıca, devre arasında Fenerbahçe'den kiralık olarak kadroya dahil ettikleri genç sağ kanat oyuncusu Barış Alıcı'yı gelecek sezonda da kiralık olarak kadrosunda tutmak için sarı lacivertli yönetimle masaya oturmaya hazırlanıyor.

Sarı kırmızılı takım, Beşiktaş'ın da gündeminde olan Brezilyalı on numara Guilherme Costa Marques'i kadrosunda tutmak istiyor. Benevento ile sözleşmesi sona erecek Guilherme'nin sözleşmesindeki opsiyonu kullanmak isteyen Evkur Yeni Malatyaspor, brezilyalı futbolcuyu kadroda tutmak için harekete geçerken, Süper Ligin devi Beşiktaş'ın da devreye girmeye hazırlandığı ileri sürüldü. Evkur Yeni Malatyaspor'da kiralık olarak forma giyen Guilherme'yi gözüne kestiren siyah beyazlılar, sambacıyı kadrosuna katmak istiyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız