SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS'nin Ortalaması 1,88 Puan

0
Güncellendi - 2016-12-31 04:40:05
EYMS'nin Ortalaması 1,88 Puan
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de şampiyonluk iddiası bulunan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısını 30 puanla ikinci sırada tamamladı. Sarı kırmızılılar, 16 maçta 30 puan toplayarak, 1,88 puan ortalamasıyla ilk yarıyı tamamlamış oldu.

Evkur Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısında oynadığı 16 karşılaşmada 9 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. İlk yarıyı Göztepe’nin 1 puan gerisinde 30 puanla ikinci sırada tamamlayan sarı kırmızılılar, 1,88 puan ortalamasıyla ilk yarıyı tamamlarken, teknik direktör İrfan Buz’un 2 puan ortalaması hedefi gerçekleşmedi.

TFF 1. Ligin ilk yarısını lider tamamlayan Göztepe’de teknik direktör Okan Buruk, 16 maçta 31 puan topladı ve ilk yarıyı 1,94 ortalamayla tamamladı.

TFF 1. Lig’de 2 ortalamasını 3 teknik adam geçti. Şanlıurfaspor’un başında 4 maçta 10 puan toplayan Kemal Kılıç 2,5 ortalamayı yakaladı ve bu anlamda birinci sırada yer aldı. Ümraniyespor’un başında 9 karşılaşmaya çıkan ve 20 puan toplayan Erkan Sözeri 2,22 puan ortalamasını yakaladı. Sivasspor’un başına geçtikten sonra iyi bir çıkış yakalayan Mesut Bakkal ise 11 maçta 24 puan toplayarak, ligin ilk yarısını 2,18 puan ortalamasıyla tamamladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • karşıyaka profilo (7 yıl önce)
    İlk yarı Oyun Olarak baktığımızda rakiplerimizden bir tık önde olduğumuzu söyleyebilriz.son maçların dışında takım çok iyiydi ancak ne hikmetse son 5 maçımız üstümüzde karabasanlar vardı.ancak inanıyorumki devre arası çok iyi hazırlıklı geçirirsek eksiklerimiz için faydalı olacak.ilk üç maçımızı puan kaybı olmadan almamızda önemli..En büyük eksiğimiz bana kalırsa Taraftarın maçlara ilgisizliği Yönetimin buna eğilmesi gerekir..
    0
    0
    Yanıtla