SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS'nin Antalya Kampı Başladı

0
Güncellendi - 2019-03-22 16:37:01
EYMS'nin Antalya Kampı Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un Antalya kampı başladı. Sarı kırmızılılar, lige verilen arada Antalya kampını iyi değerlendirmek istiyor.

Süper Lig'de 26 hafta sonunda 37 puanla beşinci sırada yer alan, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise adını yarı finale yazdıran Evkur Yeni Malatyaspor, lige milli maç ve seçim nedeniyle verilen arayı Antalya'da kamp çalışması yaparak değerlendirecek. Sarı kırmızılılar, sakat oyuncularında kamp çalışmasına katılmasıyla birlikte önündeki arayı iyi değerlendirip, hem sakatlıktan dönen oyuncularını hazır hale getirmek hem de eksiklerini gidermek istiyor.

Milli araya 3-1'lik MKE Ankaragücü galibiyetiyle başlayan Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik heyet ve futbolcuların izni sona erdi. Takım, Antalya Belek'teki Zeynep Otel'de toplandı. 8 gün kamp yapacak olan sarı kırmızılılar, hem kupa hem de lige en iyi şekilde hazırlanmak istiyor.

KAMP DÖNÜŞÜ KUPA VE LİGDE ZORLU MAÇLAR OYNAYACAKLAR

Evkur Yeni Malatyaspor, Antalya kampı dönüşü sonrası üst üste zorlu karşılaşmalar oynayacak.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Galatasaray ile eşleşen sarı kırmızılılar, 2, 3 veya 4 Nisan tarihlerinden birinde İstanbul tensilcisiyle kupadaki ilk maçını oynayacak. Evkur Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın ardından 27.haftada 6 Nisan Cumartesi günü 19.00'da deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

Ligin 28.haftasında sahasında 14 Nisan Pazar günü 16.00'da Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek olan sarı kırmızılılar, 29.haftada ise 20 Nisan Cumartesi günü 16.00'da deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

23, 24 veya 25 Nisan tarihlerinin birinde Galatasaray ile kupada rövanş maçına çıkacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de 30.haftada 29 Nisan Pazartesi günü sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Sarı kırmızılılar, 31.haftada ise 5 Mayıs Pazar günü 16.00'da deplasmanda Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız