SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS'nin Çarşamba Hedefi 2. Maç İçin Avantajlı Sonuç

0
Güncellendi - 2019-02-06 20:32:49
EYMS'nin Çarşamba Hedefi 2. Maç İçin Avantajlı Sonuç
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final birinci maçında Evkur Yeni Malatyaspor, Çarşamba akşamı 18.30'da sahasında Göztepe'yi konuk edecek. Sarı kırmızılı takımların mücadelesinde her iki takımda ikinci maç öncesi avantaj yakalamak istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası'na 4.turda dahil olan Evkur Yeni Malatyaspor ile 5.turda katılan Göztepe, çeyrek finalde kozlarını paylaşıyor. Çeyrek final birinci maçında iki ekip, Çarşamba akşam 18.30'da Yeni Malatya Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılı rekabette tek düşünce rövanşa avantalı çıkmak.

ÇEYREK FİNALE NASIL GELDİLER?

Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'na 4.Tur'da dahil oldu. Sarı kırmızılılar, 4.Tur'da tek maç elem usulüne göre oynanan karşılaşmada, Kırklarelispor'u Danijel Aleksic'in kaydettiği golle 1-0 mağlup etti ve adını 5.Tur'a yazdırdı.

Sarı kırmızılılar, 5.Tur'da ise Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Çift maç eleme usulüne göre oynanan mücadelenin ilk ayağı Malatya'daydı. Evkur Yeni Malatyaspor, sahasındaki ilk maçı Khalid Boutaib ve Eren Tozlu'nun golleriyle 2-0 kazanarak, rövanşa avantajlı çıktı. Sarı kırmızılılar, ikinci maçta ise Ankara deplasmanında Ahmet Ildız ve Eren Tozlu'nun golleriyle rakibini 2-0 mağlup ederek, son 16 takım içerisine kalmayı başardı.

Evkur Yeni Malatyaspor, Son 16 Tur'unda Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile eşleşti. Sarı kırmızılılar, ilk maçta rakibini evinde konuk etti. Mücadelenin ilk yarısını 2-0 geride tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor, karşılaşmayı Danijel Aleksic (2) ve Michael Pereira'nın golleriyle 3-2 üstün tamamlayarak, rövanş maçına avantajlı gitti.

Son 16 Tur rövanş maçı Bodrum İlçe Stadı'nda oynandı. Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı Barış Alıcı ve Ömer Şişmanoğlu'nun golleriyle 2-1 kazanan Evkur Yeni Malatyaspor, adını çeyrek finale yazdırdı.

Göztepe ise Ziraat Türkiye Kupasına 5.Tur'da dahil oldu. İzmir ekibi, eşleştiği Nazilli Belediyespor'u ilk maçta deplasmanda 3-0, ikinci maçta ise sahasında 2-1 mağlup ederek, adını bir üst tura yazdırdı.

Göztepe, Son 16 Tur'unda ise Antalyaspor ile eşleşti. Sarı kırmızılılar, ilk maçta deplasmanda 3-3 berabere kalırken, ikinci maçta sahasında rakibini 3-0 mağlup ederek, adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

DÜDÜK ARDA KARDEŞLER'DE

Evkur Yeni Malatyaspor ile Göztepe arasında oynanacak olan Çeyrek Final birinci maçını Bursa Bölgesi'nden Arda Kardeşler yönetecek.

Karşılaşmayı Bursa Bölgesi Süper Lig Hakemi Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Bursa Bölgesi'nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Hakan Yemişken ile Samsun Bölgesi'nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Samet Çiçek yapacak. Mücadelede, Kayseri Bölgesi Süper Lig Hakemi Abdulkadir Bitigen ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • 44malattya (5 yıl önce)
    Şu kadroya bak Allah aşkına ya bi futbolcu haftada 2 maç oynayamazmı anlamıyorum bu nedir ya , adam full yedeklerle çıkmış bu takımın düşüşü çok kötü olacak tamamen şans faktörü yanındaydı göreceksiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Mac.biletlerinden.sikayet.edenler.maca.gelsinler.. Billetler.ucuz
    0
    0
    Yanıtla