SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS'nin Gündeminde Yasin Palaz Var

0
Güncellendi - 2016-12-28 17:55:25
EYMS'nin Gündeminde Yasin Palaz Var
A- A+ PAYLAŞ

Transfer çalışmalarını sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor’un, bir dönem takımın formasını giyen Yasin Palaz ile prensipte anlaştığı iddia edildi.

TFF 1. Lig’de devre arasıyla birlikte takımların transfer çalışmaları da hız kazandı. Transferde, defans oyuncusu Sezer Özmen’e imza attırarak, bütün dikkatleri üzerine çeken Evkur Yeni Malatyaspor’un eski oyuncusu Yasin Palaz ile bir görüşme yaptığı ve bu oyuncuyla prensip anlaşmasına vardığı ileri sürüldü.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile sürpriz bir şekilde yolları ayrılan Palaz’ın ismi ilk günden itibaren Evkur Yeni Malatyaspor ile anılmaya başlamıştı.

28 yaşındaki genç oyuncuyu Caner Arıcı’ya alternatif olarak düşünen sarı kırmızılı yönetimin bu transfere sıcak baktığı, bu oyuncuyla bir görüşme gerçekleştirildiği ve ön görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

2011-2013 sezonları arası Evkur Yeni Malatyaspor, 2. Ligdeyken takımın formasını giyen Palaz, 44 maçta görev almış ve 3 gol kaydetmişti.

Malatya’ya olan sevgisi nedeniyle takımdan ayrıldıktan sonra transfer olduğu takımlarda 44 numaralı formayı giyen Yasin Palaz, Bandırmaspor, Aytemiz Alanyaspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da oynadı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet gündüz (7 yıl önce)
    Şampiyonluk yolunda daha iyi adamlara ihtiyaç var. Rize'den Emrah çok iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil Gürbüz (7 yıl önce)
    Harika olur, Malatya sevdalısı bir kardeşimiz.. İnşaallah transfer gerçekleşir..
    0
    0
    Yanıtla