SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYT Yasası TBMM'de Kabul Edildi

EYT Yasası TBMM'de Kabul Edildi
A- A+ PAYLAŞ

Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) ilişkin kanun teklifi TBMM Genel Kurulu’nda 395 oyla kabul edildi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlara ilişkin kanun teklifi TBMM Genel Kurulu’nda 395 oyla kabul edildi. Görüşmeler yaklaşık 4 saat sürdü. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen EYT’ye ilişkin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Uzun süredir üzerinde çalıştığımız 24 yıllık EYT sorunu artık çözüldü. Emekçilerimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Hakan (1 yıl önce)
    Bir kasap Bakkal düşünün yanındaki işçi 5000 gün ile emekli olacak elindeki 3 kuruşu ile bir tatlıcı açan esnaf 9000 bin gün ile emekli olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyt44 (1 yıl önce)
    Sizinde emekliliğiniz hayırlı olsun,gasp ettiğiniz haklarımızın,sadece belki oy alabiliriz diye 1 tanesini verdiniz!!!onuda 5000 gün kademeli ept yaptınız,5850 yaptınız!!!bu yasanın içinde olması gerekenler ABO(aylık bağlama oranı)yok,bize 65 yaş yaşlılık aylığını layık gördünüz,30 yıl prim yatırdık!!deprem oldu esnafın dükkanı yok,evi yok,bağkurluların prim gününe göre emekli yapabilirdiniz!!!esnafı enkazın altında çıkarabilirdininiz!!!yapmadınız!!!elininizde enkaza ittiniz!!daha çok yazılacak şey varda!!sandığı bekliyoruz,yordunuz!!!!!!
    %0
    %100
    Yanıtla