SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Farnolle Haftanın Altın 11'inde Yeraldı

A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Beninli kalecisi Fabien Ceddy Farnolle, Spor Toto Süper Lig'de 12.haftanın altın ilk 11'inde yer aldı. 

Spor Toto Süper Ligin yayıncı kuruluşu beIN Sports, taraftarların oylamasıyla belirlenen haftanın altın 11'ini açıkladı.

Evkur Yeni Malatyaspor'dan Fabien Ceddy Farnolle, oylamada yüzde 42,1 oy alarak haftanın en iyi kalecisi seçilerek, altın 11'de yer aldı. Farnolle, Medipol Başakşehir maçıyla birlikte devraldığı kalede, performansıyla alkış alıyor. Son Trabzonspor maçında net 6 kurtarışa imza atan Beninli kaleci, performansı sonrası bir kez daha milli takıma çağrılmanın gurunu yaşadı.

Haftanın altın 11'i şöyle:

"Evkur Yeni Malatyaspor Farnolle, Galatasaray Mariano, Galatasaray Ozan Kabak, Medipol Başakşehir Manuel da Costa, Galatasaray Ömer Bayram, Medipol Başakşehir Edin Visca, Fenerbahçe İsla, Galatasaray Feghouli, Fenerbahçe Valbuena, Kasımpaşa Mbaye Diagne, Galatasaray Onyekuru."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Alihan (5 yıl önce)
    Bu hafta altın karmada yeni Malatyaspor’da en az üç futbolcunun bulunması gerekiyordu her zaman Anadolu takımlarına haksızlık yapılıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (5 yıl önce)
    Fernol, kurtarışlarının yanı sıra topu oyuna sokma yönünden de çok iyi, adamın degajları Fatih'in şahî topu mubarek kaleden ileri uca nokta atışlar yapıyor. Bir de söylemeden geçemiyeceğim adam yedekken hiç yüksünmedi, maç önü ısınmalarda çekilen şutları maçta kurtarış yapıyormuşcasına ciddiye alıyordu, adam profesyonellik abidesi. Malatyaspor gençlerine bu yönüyle çok güzel örnek oluyor Allahına kurban Farnol...
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (5 yıl önce)
    Kalecimiz Farnolle geçen haftada,haftanın 11'de yer aldı.Allah nazardan esirgesin.Ayrıca oyuncularımızdan,Aleksiç,Guilherme,ve Boutaib!de haftanın karmasında yer aldı.İnşallah devamı gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Söylemeden edemiyorum. Bu kaleciye söylemediğiniz laf kalmadı.Şimdi de yere göğe sığdıramıyorsunuz.Farnolle ve Ertaç ikiside kötü kaleciler değil.Ancak bunlarda insan hata yapabilirler.Bizim seyircimiz ,bir maçta futbolcuyu göğe de çıkartır,yere de vurur.Mualesef sağ duyu yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    2 gol iki asist yapan oyuncuyu ilk 11'e almamışlar mı? Bu kadar yanlı da olunmaz ki! Yuhhhh..
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Kalecimizin maşallahı var.rakip oyuncu penaltı atarken Farnolleyi karşısında görünce dizlerinin bağı çözülüyor.onun için kimse penaltı atamıyor.Yedek kalecimiz Ertaç ise Fenerbahçe sevdasına devam etsin.Belki üçüncü kaleci olarak alırlar.
    0
    0
    Yanıtla