SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Feci Kaza.. 3'ü Ağır 9 Yaralı

0
Güncellendi - 2019-03-07 18:11:25
Feci Kaza.. 3'ü Ağır 9 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da çöp kamyonu ile otomobilin çarpışması sonucu 3'ü ağır 9 kişi yaralandı.

İsmail Çetin idaresindeki 44 DB 407 plakalı belediye çöp kamyonu, Malatya-Elazığ kara yolu Çöşnük Kavşağı'nda, Derviş Çakın yönetimindeki 44 LE 025 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan kamyon, yön tabelasının direğine çarparak durdu.

Kazada, sürücüler ile araçlarda bulunan Nimet ve Kerim Arda Aluçlu, Sevim, Hatice ve Betül Çakın ile Hacer ve Halil İbrahim Yasul yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldıkları Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezinde tedavi altına alındı.

Yaralılardan, Hacer ve Halil İbrahim Yasul ile İsmail Çetin'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

AA- İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • vatandaş (5 yıl önce)
    biraz yavaş gitselerde bu olaylar hiç yaşanmasa. en azından 50 kmh geçmemeleri gerekli.
    0
    0
    Yanıtla
  • ferhat (5 yıl önce)
    ışık sistemi yanıltıcı orta ışık yeşil yanıyor alt ışık kırmızı kavşagı bilmiyen şoför arkadaşlar orta ışıga bakıp geçiyor bu yüzden kaza kaçınılmaz oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (5 yıl önce)
    Hayata bakış açısı. özellikle bu kavşakta kaç günde bir mutlaka kaza oluyor. abartısız 10'larca kişi şimdiye kadar bu kavşaktaki kazalarda hayatını kaybetmiştir. ama ne hikmetse bu güne kadar hiç bir düzenleme yapılmadı. Bu da bizde hayatın ne kadar değersiz olduğunu gösteriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • esenlik (5 yıl önce)
    Belediye kamyonları hergün Elazığ yolunda 150 km hızla ilerliyorlar liyakatiz insanlar kullanıyor diye olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat44 (5 yıl önce)
    Malatyada en korktugum kavsak direk yesilden kirmiziya geciyo yeşil ışıgın 3 sefer yanip sönmesi lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum defalarca aradım ama ne yazıkki bir sonuç alamadım her gün 500 km yol yapıyorum işim gereği çevremizdeki bütün il lere gidiyorum ilçeler dahil ben Malatya gibi ışığın direk kırmızıya geçtiği yer görmedim ne yazıkki.
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (5 yıl önce)
    SEVGİLİ AKP BELEDİYESİ ZAHMET OLACAK,ORAYA NÖBETÇİ GÖZLEMCİ KOYSUN,HANGİ GÜN KAZA OLMUYOR ONU SADECE BAŞKANLARINA SÖYLESİN,ÇÖŞNÜK KAVŞAĞI HERGÜN BİR İKİ KAZAYA ŞAHİT OLDUĞUM VE KAVŞAĞA YAKIN OTURAN MAHALLE SAKİNİYİM.MEYDANLARDA GEVEZELİK YAPMASINLAR,ORADA İNSANLARIN CAN VE MAL GÜVENLİĞİ İLE İLGİLENSİNLER.ALT ÜST KAVŞAK ŞART.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)
    Geçmiş olsun fakat bu çöp arabaları genelde çok hızlı gidiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla