Yeşilyurt Galericiler Sitesi’nin civarı, Yakınca kavşağında Cuma akşam saatlerinde otomobil ile pikabın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobilin öğretmen olan sürücüsü yaşamını yitirdi. Kazada her iki araç da büyük hasar görürken, pikap sürücüsünün de yaralandığı bildirildi.
Kaza, Cuma günü saat 19.00 sıralarında Yeşilyurt –Adıyaman Yolu üzerindeki Galericiler Sitesi’ne yakın mevkide meydan geldi. Kemal Şenbak yönetimindeki 44 PP 116 plakalı çift kabinli araç, kavşakta Yakınca yönüne dönmekte olan Taner Akıncı yönetimindeki 44 LP 167 plakalı otomobile yandan çarptı. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği belirtilen kazada araç sürücüleri yaralandı. Kaza yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile hastaneye kaldırılan sürücülerden Taner Akıncı'nın kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği, diğer sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Yakınca İlköğretim Okulu'nda görevli öğretmen Akıncı'nın yaşamını yitirdiği kazada, her iki araçta da büyük hasar meydana gelirken, kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.