SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Feci Kazada 1 Ölü, 6 Yaralı

Feci Kazada 1 Ölü, 6 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 2 otomobilin kçarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir çocuk öldü, 6 kişi yaralandı.

Trafik kazası, Malatya-Adıyaman Karayolu Akçadağ ilçesinin Karapınar Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Oğuzhan Karagöz (28) idaresindeki 44 AEK 608 plakalı otomobil Malatya istikametine seyir halinde iken ile karşı şeride geçmesi sonucu, karşıdan gelen Ömer Aşar (41) yönetimindeki 44 EP 929 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.  44 EP 929 plakalı otomobil, önce yolun kenarındaki ağaçlara çarptı, ardından şarampole yuvarlandı. 

Kaza yerine gelen Malatya Büyükşehir İtfaiye Kurtarma ekibi ile AFAD kurtarma ekibi araçta sıkışan 6 kişiyi çıkartarak hazır bekleyen ambulanslara teslim etti.

Çarpışmanın ardından şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan 9 yaşındaki Muhammet Ensar Sakar olay yerinde hayatını kaybetti.  Kazada yaralanan sürücüler ile birlikte Ülger Sakar (38), Müslüm Sakar (42), Muhammet Sakar (9), Kardelen Sakar (14) Malatya’daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar. 

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Sehitfevzili (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah.cok üzüldük sabır diliyoruz.gencler çok dengesiz araç sürüyorlar bu ayrı konu diğer konu sahin doğan araçlarda kaza yapıp kaza vermeyen yok.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • pardonda bilip bilmeden konuşmayin sahin yolunda giderken obur arac carpiyo killanan kiside 39 yasinda bir biret
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hekim (1 yıl önce)
    Halen anlamamışsınız devlet de herkes de biliyor ki bir iki üç dört yılda on bir ildeki binalar bitmez bu parayı sus payı diye verip sorumluluğu üstümüze atıyorlar o paraya ev inşa edilebilseydi insanlar kirada sürünmezdi tersten böyle bakın... amaaaa Malatya'ya bu yakışır bu da ayrı mesele ...
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Tahir (1 yıl önce)
    Malatyalı sürücüler çıldırmış... Araç kullanmayı bilmiyorlar... Sonuçta hem kendilerini hemde başkalarını mağdur ediyorlar..
    %85
    %15
    Yanıtla