SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Feci Kazada Malatyalı Polis, Eşi ve 2 Çocuğu Hayatını Kaybetti

Feci Kazada Malatyalı Polis, Eşi ve 2 Çocuğu Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu, otomobildeki bayram tatili dolayısıyla Malatya'ya gelmekte olan polis memuru, eşi ve 2 çocuğu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, Bozova ilçesine bağlı Çakmaklı Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Batuhan Akar idaresindeki 44 BA 255 plakalı otomobil ile İbrahim Halil Y. yönetimindeki 33 BDJ 92 plakalı kamyon ile çarpıştı. 

Kazada, otomobil sürücüsü Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Özel Harekat memuru Batuhan Akar (aşağıdaki fotoğrafta) ile araçtaki eşi Halime, oğlu Tuğruhan (7) ile kızı Umay (3) kaldırıldıkları Bozova Devlet Hastanesi’nde hayatlarını kaybetti.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ile Bozova Kaymakam İbrahim Halil Yeşilyurt olay yerine gelerek inceleme yaptı.

Bayram tatili için yola çıktılar
Hayatını kaybeden Akar ailesinin ailesi ile bayram tatili için memleketleri Malatya'ya gitmek üzere yola çıktığı bildirildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Şanlıurfa, iha- AA- malatyahaber.com- Sosyal Medya

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Ahmet Yalvaç (1 ay önce)
    Allah Rahmet Etsin Kederli Ailesinin Başı Sağolsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • murat geckil (1 ay önce)
    allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Anlamadığım 2 gidiş 2 geliş olan geniş bu yolda karşı karşıya nasıl çarpışma oldu.Aklım almadı.Muhtemel birinin lastiği vs patladı ya da direksiyon hakimiyetini kaybedip karşı şeride geçti.Mercedes araba seri araba reaksiyon göstermeye vakit olmadı olabilir. Sonuç yazık oldu
    %67
    %33
    Yanıtla
  • İhsan (1 ay önce)
    ALLAH rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah peygamber efendimiz benim ümmetimin kabirlerin yarısı nazardan ALLAH cc kem gözlerden korusun
    %50
    %50
    Yanıtla
  • ali (1 ay önce)
    Adam evinde alınmış diyorsunuz.İstikbari çalışma diyorsunuz.biraz saçma değil mi
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ne anlatıyorsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Huzur (1 ay önce)
    Ciğerimizi yaktın kardeşim, kurban olduğum. Rabbim hepinize rahmet etsin.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Serkan (1 ay önce)
    Allah Batuhan kardeşimize eşine ve çocuklarına rahmet eylesin
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mehmet can (1 ay önce)
    çok üzüldüm Allah ailelerine sevenlerine sabırlar versin
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Ahmet Kaya (1 ay önce)
    Çok kötü kaza.Allah kimsenin başına vermesin.Aracın markası ney acaba kağıt gibi katlanmış.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Mercedes C serisi
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Selim (1 ay önce)
    Rabb im rahmet eylesin, çok üzüldüm.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • mustafa44 (1 ay önce)
    Allah rahmet eylesin
    %89
    %11
    Yanıtla