SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fedakarlığı Daima Yaşatacak Bir Nişanedir"

0
Güncellendi - 2019-05-08 03:45:41
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş tarafından 6 şehit yakını ve bir gaziye Devlet Övünç Madalyası ve Beratı verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından şehitller ve gazilere tevcih edilen Devlet Övünç Madalyaları ve Beratları Valilik Makamında düzenlenen törenle Vali Aydın Baruş tarafından şehit yakınlarına ve gaziye takdim edildi.

Şehit yakınları ve Gazimize hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan Vali Aydın Baruş, “Vatan, Millet uğruna, Vatanımızın bölünmezliği, Milletimizin birliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Onların fedakarlıkları sayesinde bu devlet bu millet halen dimdik ayakta  ve ilanihaye ayakta olucak. Devlet Övünç Madalyası ve Beratları Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan tarafından Vatan ve Millet için göstermiş oldukları fedakarlıkları nedeniyle evlatlarımızın anısına ailelerine teslim edilmek üzere bize gönderildi. Devlet Övünç Madalyası hakikaten övünç duyulacak, iftihar edilecek ve Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti adına şehitlerimiz ve gazilerimizin yapmış olduğu fedakarlığını daima yaşatacak bir nişanedir” dedi.

Törende Şehit Astsubay Hüsnü Bilgiç, Şehit Polis Memuru Okan Doğan, Şehit Uzm. Jandarma Çvş Özgür Tok, Şehit Er Eyüp Hacıoğlu, Şehit Polis Memuru Hamdi Dikmen, Şehit Sözleşmeli Piyade ErMiraç Gürhan’ın yakınları ve Gazi Kürşat Özden, Devlet Övünç Madalyası ve Beratını Vali Aydın Baruş’un elinden aldılar.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Halk (5 yıl önce)
    Törende hep yanınızdayız tören bitti sonra arkası kiraz tarlası bazı yöneticiler sonradan tanımıyor sehit gazileri
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    malatyada şehit ve gaziye değer verilmiyor bu göstermelik törenlere gerek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • şamil (5 yıl önce)
    Bu vatan için can verenlere bin canımız feda olsun ruhları şad mekanları cennet olsun inşaallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Şehitlerimiz onurumuzdur.Aziz ruhları şad olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahir (5 yıl önce)
    Yıllar var ki Malatya ya böyle nur yüzlü bir vali gelmemişti,halk ile iç içe halkın sorunları ile yakından ilgilenen bir insan...Allah bahtını açık etsin
    0
    0
    Yanıtla