SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Fenerbahçe'ye Taraftarlarından Karşılama

Fenerbahçe'ye Taraftarlarından Karşılama
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in son haftasında Cumartesi akşamı  oynayacağı Yeni Malatyaspor maçı için Malatya’ya gelen Fenerbahçe'yi havaalanında taraftarlar çiçeklerle karşıladı.

İsmail Kartal yönetiminde İstanbul’da Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla akşam saatlerinde Malatya’ya geldi. Futbolcu ve teknik heyeti havaalanı havaalanı çıkışında taraftarlar çiçeklerle karşıladı.

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs daha sonra güvenlik güçlerinin eşliğinde maç saatine kadar kampa gireceği otele geçti.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mustafa (1 yıl önce)
    Şehrimizin takımının küme düştüğü bir atmosferde malatyalıların fenerbahçeyi çiçeklerle karşılaması hiç hoş değil.zaten bizde o ruh olsaydı küme düşmezdik.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Karşında bir takım bir klüp var.Başkanı belli,basın sözcüsü belli,yönetim kurulu belli.ÖznurkabloyeniMalatyaspor şehrimizin bir takımımıydı bundan neden haberimiz yok?Başkanı nerde?Basın sözcüsü varmı?Yönetim kurulunda kimler var?Ruh derken hangi ruhtan bahsettiniz?
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Çok doğru söylemişsin.ama şehrimizin adını taşıyor olması bile duygusallığımıza yetiyor.Hani ligi 5,sırada bitirip UEFA da oynarken sahiplenmiş gibi yaptığımız takımımız vardı ya.hepimiz bu kadar hüzünlüyken bu karşılama işi yapılmasaydı daha iyi olurdu.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    Yeni malatya spou ve Galatasaray olarak sunu soyluyorum fenerbahce dunyanin en iyi hocasinida oyuncusunu getirse yine sampiyon olamaz Ismail kartal hocayi cok arayacak
    %34
    %66
    Yanıtla