SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici Sürprizi

0
Güncellendi - 2020-01-05 20:35:53
Fenerbahçe'de Mehmet Ekici Sürprizi
A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe’de sezon başında kadroya dahil edilmeyen Mehmet Ekici, devre arasında Antalya’da yapılacak olan hazırlıklarda kamp kadrosuna dahil edildi.

Süper Lig’in devre arasında 5-13 Ocak tarihlerinde Antalya Belek’te kamp yapacak olan Fenerbahçe’de, Mehmet Ekici sürprizi yaşandı. Sezon başında kadroya dahil edilmeyen ve ara transferde B.Yeni Malatyaspor'la da adı anılan Ekici, Antalya’da yapılacak olan devre arası hazırlıklarına dahil edildi.

Sarı-lacivertlilerde kamp kadrosuna 6 genç oyuncu da dahil edilirken kadroda şu isimler yer aldı:

“Altay Bayındır, Harun Tekin, Erten Ersu, Oytun Özdoğan, Abdullah Yiğiter, Ertuğrul Çetin, Mauricio Isla, Murat Sağlam, Serdar Aziz, Zanka, Adil Rami, Jailson, Okan Turp, Gürkan Başkan, Nabil Dirar, Emir Miray Köksal, Emre Belözoğlu, Gustavo, Tolga Ciğerci, Tolgay Arslan, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Emre Nasuh, Max Kruse, Ömer Faruk Beyaz, Deniz Türüç, Alper Potuk, Ferdi Kadıoğlu, Garry Rodrigues, Muhammed Gümüşkaya, Vedat Muriqi, Mevlüt Erdinç, Yusuf Mert Tunç, Gülhan Üreyen”

Antalya, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Çöşnüklü ne oldu da mehmet ekiciyi kıymete bindirdin? İnşallah bize gelmez.bizden uzak Allaha yakın olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Kampa her katılan oynamaz,canını sıkma.................
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (4 yıl önce)
    Dediklerini yine tekrar aderler
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (4 yıl önce)
    Mehmet Ekici sakat Mehmet Ekici yaşlı malatyaspor huzur evine döndü diyen güruh şimdi ne diyecekler acaba???
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir futbolcunun kampa katılması o futbolcunun artık gitmeyeceği anlamına gelmez.Nasıl ki guilherme kamp a katılmakla artık,Malatyada kaldığı anlamına gelmiyorsa,alper potuk yada Mehmet Ekicinin de fb kampından gelmeyeceği anlamına gelmez.Ha bu arada Mehmet ekici ve alper potuğa birçok takımdan teklif var.Alınırsa iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla