SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fenerbahçe'ye Karşı Böyle Mücadele Ederseniz..!"

0
Güncellendi - 2017-10-16 02:53:25
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 8.haftasında Fenerbahçe ile Evkur Yeni Malatyaspor arasında oynanan karşılaşma sarı lacivertlilerin 3-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Erol Bulut maç sonrası maçın ilk yarısında sahada olmadıklarını ifade ederken, Fenerbahçe’nin teknik direktörü Aykut Kocaman ise Galatasaray derbisi öncesi önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

“ÖZGÜVEN İÇİN BU MAÇ ÖNEMLİYDİ”

Fenerbahçe’nin ikinci golünü kaydeden Giuliano Victor De Paula, “En önemlisi galip gelmekti, başardığımız için mutluyuz. Özgüven için önemliydi. Maçın ilk yarısında iyi bir performans gösterdik. İkinci yarı performansımız ilk yarı gibi değildi. Her iki devrede de kenarda görev aldım. İlk yarıda baskıyı daha iyi yaptık. Soldado’ya daha yakındım. İkinci forvet gibi gözükmüş olabilirim. Bu pozisyona alışıyorum” diye konuştu.

Giuliano, ligin 9.haftasında Galatasaray ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmaya ilişkin ise “Maçın önemini biliyoruz. Taraftarımızın duygularını iyi şekilde biliyoruz. Kendimizi en iyi şekilde hazırlayacağız. İyi bir görüntü ortaya koyup, istediğimizi almak istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

“BİR AN ÖNCE TOPARLANMALIYIZ”

Evkur Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Adem Büyük ise “Fenerbahçe’nin maça böyle başlayacağını biliyorduk. 5 dakikada 2-0 geri düştük, takım olarak bizi dibe vurdu. Bir takımın başına gelecek en köyü şey. İlk yarıda kötü oynadık bize yakışmayan bir mücadele oldu. İlk yarı kötü mücadele ettik. İkinci yarıya bazı şeyleri değiştirme adına çıktık. İçeride çok konuştuk. Açıkçası üzgünüz. İlk yarıda Fenerbahçe’ye karşı böyle mücadele ederseniz sonuçlarına katlanırsınız” dedi.

Büyük, Fenerbahçe karşısında alınan 3-1’lik mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade ederek, bir an önce toparlanmaları gerektiğine vurgu yaptı.

Kadıköy’e gelerek kendilerine destek veren taraftarlara teşekkür eden Büyük, “Trabzonspor maçında bu mağlubiyeti unutturmak istiyoruz. Taraftarımıza bir özür borcumuz var” dedi.

“İLK YARIDA İKİNCİ YARIDAKİ GİBİ OYNASAYDIK…”

Fenerbahçe karşısında takımın tek golünü kaydeden Mustafa Batuhan Altıntaş da, “Çok üzgünüz. Maça başladık iki tane peş peşe gol yedik. Konsantrasyon eksikliğimiz oldu. İkinci yarıya iyi başladık iyi mücadele ettik. İlk yarıda ikinci yarıdaki gibi oynasak daha farklı olabilirdi. Trabzonspor maçından iyi bir sonuç almak istiyoruz” dedi.

“20-25 DAKİKADA DİKKAT ETMEMİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİK AMA…”

Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Erol Bulut, “İlk yarı sahada yokuz. 8 dakikada 2-0 oldu. Takımıma söylediklerim merkeze top atmayacağız nitekim 2 top merkeze atıldı gol yedik. Fırsat yakaladık, 2-1’e oyun gelebilirdi gelse takımım daha istekli olacaktı o da olmadı 3-0 soyunma odasına girdik. 3-0’ı çevirmek Fenerbahçe’ye karşı kolay değil. İkinci yarı atak oynamak istedik. Gol bulduk. Oyuna girmedik, ilk 20-25 dakika dikkat etmemiz gerektiğini söyledik ama istediğimiz gibi gerçekleşmedi” diye konuştu.

“DERBİ ÖNCESİ ÖNEMLİ BİR MAÇTI”

Fenerbahçe’nin orta saha oyuncusu Ozan Tufan ise “Performansımla ilgili Aykut hoca, yönetim ve taraftarın desteğiyle kendimi ön plana atma ve sorumluluk almam gerektiğini düşündüm. Bir takım bir şeylerin üzerine giderek iyi şeyler yapmaya çalışıyorum. Takım olarak iyi oynadığımızda her şeyin üstesinden gelebiliyoruz. Derbi öncesi bu maç önemliydi. Yendiğimiz için mutluyum. Galatasaray maçının hazırlıklarını yapacağız” dedi.

“GOLLER ATARAK, TAKIMA KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUM”

Fenerbahçe’nin forvet oyuncusu Roberto Soldado da, “İki hafta iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Bir oyuncu her zaman takımı için hazır olmak ve katkı sağlamak ister. Şuanda açıkça söylemek lazım ben hala en iyi seviyemden uzağım. 3 puandan dolayı mutluyum. Kritik bir 3 puandı ama ben çok daha fazlasını yapabilirim. Goller atarak, takımıma katkı sağlamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

“KUVVETLİ BİR BAŞLANGIÇ OLDU”

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Aykut Kocaman ise, “Maç öncesi ana düşünce 11 puan gerideydik. Önümüzdeki hafta maçın önemini artırabilmek için mutlak kazanmak zorundaydık. Yarışın içerisine güçlü bir şekilde atılmak için temel amacımız kazanabilmekti. Kuvvetli bir başlangıç oldu, ilk yarı böyle bitti. Malatya karşılık vermeye çalıştı buda işimize geldi. Farkı açma şansı yakaladık ancak ikinci yarıda ortalarından itibaren oyundan düştük. Gelen golden sona maçın ritmi kaçtı” dedi.

Kocaman, Galatasaray maçına ilişkin, “Düşüncelerimizi gerçekleştirip dönmek istiyoruz. Malatya maçı da üzerimizdeki ölü toprağını atmak için fırsat oldu. Galatasaray maçına odaklanıp, istediğimiz sonuca geleceğiz. Galatasaray sezona iyi başladı, kuvvetli de bir takım ama biz istediğimizi almak istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- iha- AA

FOTOĞRAF: EYMS Kalecisi Ertaç ve arka planda gol sevinci yaşayan FB'li futbolcular, alttaki fotoğraf maçtan bir enstantene

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Mustafa (6 yıl önce)
    Bir futbolcu topu tutamazmi bi digeri ayni hata ve iki gol bu yonetimden bisey olmaz malesef seneye geldigimiz yerdeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (6 yıl önce)
    Fernolleyi yedek kaleci diyemi aldınız acaba.Barazite nin ölüsü yeter bu takıma.Onuda yedek bırakmak içinmi aldınız.Ali ravcı efendi sen teknik menejerlik yapmadan önce diksiyonunu düzelt
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Unutmayin.trabzonspor.bize.fark.atar.hoca.gider
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozz (6 yıl önce)
    Antalya da tatile devam.Çok güzel tatil yapmış takım.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Baskan.yonetim.bu.hocayla.superlige.veda.edersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    Bu daha iyi günler... Bu yönetim daha tecrübeli hoca getireceğiz dedi erol hoca gibi birçok kulübü çalıştırmış yardımcı hocayı getir di ...daha durun daha neler göreceğiz...umarım seçimler de ahmet çakır gidecek bu yonetiminden kurtulacağız. Yoksam bu yönetim bu koltuğu bırakmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Bu lig bence Adil Gevrek'e ağır geliyor. Halen kadro kurma konusunda teknik ekibe baskı yaptığını düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göksun (6 yıl önce)
    Sevgili Osman Altunterim in dediği gibi mesele, oyun ya da oyuncu meselesi değil. Mesele başkan ve yönetimdir. Problemin kökünden halli için başkanın gönderilmesi elzemdir. Bu takim bu çözüm disinda kesinlikle küme düşecektir. Adamlara bakin! Bu ne rahatlik, bu ne piskinlik? Hicbir sorun yokmuş gibi demeç veriyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut Öztürk (6 yıl önce)
    Muhteşem bir takımımız var çokta güzel yönetilen ne olduğu belli olmayan bir kulübümüz var.
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (6 yıl önce)
    Geçen Yıl Hakan a karşı hep savunduğum Ertaç kardeşim bu lig senin ligin değil yada performansın çok kötü titriyorsun heyecandan resmen. Aslında futbolculara değil de yönetimin suçu bu sezon başından belli hoca geliyor hocaya göre transfer Yok tesis Yok bilgi berceri yok lafa da geldiği son üç yılda iki şampiyonluk diyip işin içinden çıkıyorlar Göztepe de üç sezon Da iki şampiyonluk yaşadı ve o takım şimdi ligin flaş ekini buda vizyon sahibi yönetim ile oluyor. Bu yönetim bu kafa ile Adanaspor gibi bir yıllık macera Yaşar düşeriz alınan futbolcuların çöpü fiyasko çoğuda bu takımda ne yapsa emeği boşa gidiyor. İstifa da bir hizmettir
    0
    0
    Yanıtla