SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Festivalin Son Gününde Serdar Ortaç Konseri

Festivalin Son Gününde Serdar Ortaç Konseri
A- A+ PAYLAŞ

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 25’incisi düzenlenen Malatya Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali sanatçılar Eypio ve Serdar Ortaç konserleriyle sona erdi. 

21 Temmuz Perşembe günü yoğun katılımla gerçekleştirilen kortej yürüyüşüyle birlikte Büyükşehir Belediye Binası yanında bulunan konser alanında gerçekleştirilen ilk gün sanatçılar Uğur Arslan ve Buray’ın şarkılarıyla doyasıya eğlenen vatandaşlar, ikinci gün Mişmiş Park Fuar alanında bulunan konser alanında Haluk Levent ile üçüncü gün ise Hande Yener konseriyle festival coşkusunu yaşadı.

Festivalin son gününde ilk olarak Türk rap müziğinin sevilen isimlerinden Eypio sahne aldı. Konser alanını dolduran kalabalık, Eypio’nun birbirinden güzel şarkılarını dinleyerek sanatçıya eşlik etti.

Eypio sonrasında ise festivalin son gününde Serdar Ortaç sahne aldı. Serdar Ortaç, ekibiyle birlikte sergilediği sahne şovlarıyla birlikte konsere katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri izlemeye gelen vatandaşlar sanatçı Ortaç’ın şarkılarına eşlik etti ve şarkılarını birlikte söylediler. Konser alanını dolduran kalabalık zaman zaman telefonlarının ışıklarını ve kameralarını açarak şarkılara eşlik edip dans ettiler.

25’inci Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali’nin son gününde festival kortejinden itibaren festival süresince katılım sağlayanlara teşekkür eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Malatya festival kapsamında dört gün içinde coşkunun en doruk noktasını yaşadı. Festivalimizin kortejinde yüzbinlerin katılımıyla söylenen sloganda çıkan tek ses ‘Malatya tek yürek mazisine layık istikbale hazırlanıyor’ Evet, Malatya tek yürek. Festivalimizdeki meydanlar Malatya’nın tek yürek olduğunun en güzel göstergesi. On binlerce hemşerimiz konser alanında hem eğleniyorlar, hem de birlik ve beraberliğin mesajını sadece Malatya’ya değil Türkiye’ye gösteriyorlar. Festivalimize katılan hemşerilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Rap müziğinin sevilen isimlerinden Eypio ve sanatçı Serdar Ortaç’a konserde çiçek, kayısı ve aslan figürü hediye edildi.

Festivalin son gününde ayrıca kayısı festivalinin sponsorlarına ve katkı sunanlara Vali Hulusi Şahin ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Kernekli34 (1 yıl önce)
    Saftiriğin biri çıkmış; Adına has malatyalı demiş. Bak, saf malatyalı kardeş, Sen mahallenden öteye gittiğin de baban suratına tokat patlatırken, Boy ölçüşemeyeceğin yada tırnağının kiri bile olamayacağın o sakallı adamın büyüklüğü seni öyle bir ezmiş ve öyle bir altına almış ki sen iyisi mi sus ve konuşma haddim değil deyip çekil ki taze oksijen soluyasın da biraz sağlıklı düşünebilesin. Bu, Sadece öğüttür
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emre (1 yıl önce)
    ahmet kaya ben apoyu özledim diyen adam ne anlatıyosunuz ?
    %8
    %92
    Yanıtla
  • bek (1 yıl önce)
    Serdar ortaç da Malatyalı
    %3
    %97
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Serdar Ortaç Ahmet Kaya olayında günah keçisidir ve her zaman pişmanlığını bütün samimiyetiyle dile getirmiştir. Gençliğinde etrafından gaza getirilerek sahneye çıkarılmış ve o olay ona mal edilmiştir. CANBAZA BAKMAYIN, CANBAZI O SAHNEYE ÇIKARTAN ZİHNİYETE BAKIN. KİMDİ BUNLAR !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Zorba (1 yıl önce)
    Yazık!!! ülke ne halde..Şu israfa bak.. Şehir kara sinekten geçilmiyor , şehir trafiği altüst olmuş olsun, Serdar Ortacı dinledik ya karnımız doydu..
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Ali koç (1 yıl önce)
    Adam konser vermedi sürekli konuştu konuştu konuştu....
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Benim paramla İstikbale Yürüyoruz.....
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Zaho Ağa (1 yıl önce)
    Malatya Belediye Başkanlığı ve Kayısı festivali yetkilileri sınıfta kaldınız. Hepiniz de balık hafızası var. Hadi valilik bilmiyor diyelim. Özel kalem müdürü ne yapıyor. Malatya Belediye Başkanı Selahattin Bey siz ce Ahmet KAYA Makedonyalımı. Rahmetli abim, Ahmet Kaya, Malezyalımı. Ahmet KAYA, Beydağlarna değil de Himalaya dağlarına bakarak mı büyüdü. Malatyalının yüreğin de sevgisi, dillerinde şarkıları, hafızasında ise: " Biz üç kişiydik; Bedirhan, Nazlıcan ve ben Üç ağız, üç yürek, üç yeminli fişek... Adımız bela diye yazılmıştı dağlara taşlara, Boynumuzda ağır vebal, koynumuzda çapraz tüfek... Oy Nazlıcan vahşi bayırların maralı, Nazlıcan saçları fırtınayla taralı, Sen de gider miydin böyle yıldızlar ülkesine, Oy Nazlıcan oy can evinden yaralı..." Diyerek ülke insanının sağ - sol demeden duygularını şaha kaldıran Malatya Evladını görmezden gelerek rahmetlinin erken vefatına neden olan hoppada, zıppadan öteye gitmeyen Serdar Ortaçı binlerce Malatyalının önüne çıkartıyorsanız bilin ki; Sizler ya Malatyalı değilsiniz. Yada tertip sorumsuzları sizler Malatyalıyı hiçe sayan duygusuz insanlarsınız. Bulunduğunuz yerden hemen istifa etmezseniz, Bu şehrin hakkı sizlere haram olsun...
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (1 yıl önce)Zaho Ağa isimli kullanıcı yorumuna
    Zaho gardaş senin de koynunda çapraz tüfek yoksa çok girme bu şiir işlerine. Benim "Apo'yu özleyen " hemşehrimiz olmaz olsun. Ayıptır, müzik uğruna her şeyden taviz verilmez.
    %8
    %92
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    Malatyalı Ahmet Kaya'ya çatal kaşık fırlatan Serdar Ortaç ı davet eden de ancak Malatya Belediyesi olurdu.Şaşırmadık
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    O adama değil hediye takdimi şehre bile getirilmemeliydi.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Erdi (1 yıl önce)
    Malatyam, Şehir Hafızasını. Yitirmiş. Malatyayı temsil ettiğini iddia edenler, ayakta uyuyorunuz. Fuar ve şenilk için Malatyaya davet ettiğiniz Serdar ORTAÇ'ın Türkiyedeen son geleceği yer Malatya olması gererkirken Malatyanın bağrından çıkan şu şehirde herkesten daha çok Malatyalı olan kıymetli ve rahmetli sanatçımız, özgün müziğin kralı AHMET KAYA beyefendinin kemiklerini sızlattınız. Serdar Ortaç değilmiydi, Ahmet KAYA'ya çatal fırlatan, hakaret eden, düşmanı gibi bağıran ve Türkiyeyi terk etmek zorunda bırakan, sonrasında da kahrından kalp krizi geçirten ve ölümüne yol açan. Ne çabuk unutuldu. Malatyam Şehir Hafızana ne oldu. Kim yada kimler Sildi ve kazıdı da bağrından çıkanları yok sayanlar yine kendisini Malatyayı temsil ettiğini iddia edenler öncülüğünde baş tacı oldu...
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (1 yıl önce)Erdi isimli kullanıcı yorumuna
    Hafızasını yitiren sensin. Serdar Ortaç durduk yerde mi o -benim de tasvip etmediğim- hareketleri yaptı? Belki popüler olmak belki kıskançlıktan yaptı ama acı gerçek şuydu ki, hemşehrimiz Ahmet Kaya her hafta şehit haberi gelen bir dönemde "Vallahi Apo'yu özledik" demiş. Belki şuna buna yaranmak belki de sanatçı egosuyla kalabalık yüzünden demiş ama sonuçta demişti ve bunun için özür bile dilemedi. Dağ gibi insanlarını kahpe terör pusulasında kaybeden bir millete ve biz Malatyalılara özür borcu olan Serdar Ortaç değil, Ahmet Kaya idi ve bu özrü de dilemeden öte tarafa gitti. Ölünün arkasından kötü konuşmak istemediğim için lafı uzatıyorum ama Apo'ya hiç mi hiç özlem duymayanlara beni anladığını düşünüyorum. Serdar Ortaç ise bu davranışı için özür dinlemiştim (dilemese de olurdu).
    %8
    %92
    Yanıtla