SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ Güncel Yapılanmasına Operasyon.. 18 Gözaltı

FETÖ Güncel Yapılanmasına Operasyon.. 18 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Malatya merkezli olarak 5 ilde FETÖ Silahlı Terör Örgütü güncel yapılanmasına yönelik operasyonda 14'ü Malatya'da olmak üzere  toplam 18 şüpheli gözaltına alındı.  

FETÖ Silahlı Terör Örgütü güncel yapılanmasına yönelik olarak Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturma dosyası kapsamında Malatya Emniyet Müdürlüğü merkezli başlatılan operasyon kapsamında il merkezinde 14 ve Yozgat , Niğde , Samsun , Ankara illerinde 4 şahıs olmak üzere toplan 18 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle:

 “FETÖ Silahlı Terör Örgütü güncel yapılanması ile ilgili KOM Daire Başkanlığı koordinesinde Gazi Turgut ASLAN(Kurye) operasyonunda; 

Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturma dosyası kapsamında Malatya Emniyet Müdürlüğü merkezli başlatılan operasyon kapsamında il merkezinde 14 ve Yozgat , Niğde , Samsun , Ankara illerinde 4 şahıs olmak üzere toplan 18 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.  

Şüpheli şahısların ikamet ve işyerlerinde yapılan aramlarda çok sayıda örgütsel materyal ve dijital veriler ele geçirilmiştir. Yapılan operasyon kapsamında FETÖ/PDY Terör Örgütü içerisinde mahrem imam olan ve Milli Eğitim Müdürlüğünden ihraç öğretmen olan FETÖ / PDY Terör Örgütüne Üye olmak suçundan 6 yıldır aranması bulunan firari  S.A isimli şüpheli  şahıs yakalanmıştır. Dosya kapsamında adli tahkikat devam etmektedir 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur” 

malatyahaber

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Masum (1 yıl önce)
    Demek ki neymiş? Defalarca yazdık masum fetöcü yok.. halen geri kurumda dolu bunlar.. sadece doğru zamanı bekliyorlar..
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Bir malatyalı (1 yıl önce)
    var mı listede, yok. İlçe belediyesi neden başka ilçe değil de başka ilden götürüyor tamamını, adam kaçırma yok da ikametgah sorgulama neden yok, bunun adı yardım ve yataklık değil mi
    %84
    %16
    Yanıtla