SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ Operasyonunda 5 Gözaltı

FETÖ Operasyonunda 5 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi tarafından, Fetullahçı Terör Örgütü- Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik gerçekleştirilen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı koordinesinde FETÖ'nün faaliyetlerinin deşifresi ve engellenmesine yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, Malatya Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce, örgütün güncel yapılanması içinde faaliyette bulundukları değerlendirilen 5 şüphelinin yakalanmasına yönelik Malatya ve Konya'da eş zamanlı operasyon başlatıldığı kaydedildi.

Operasyonda daha önce meslekten ihraç edilmiş öğretmen, özel okulda çalışan öğretmen ve 3'ü öğrenci olmak üzere 5 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Yapılan operasyonla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü'nden de şu bilgi verildi:

"FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün güncel yapılanmasının eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik Malatya İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar neticesinde, 10/06/2022 günü Malatya ve Konya ilinde yapılan eş zamanlı operasyonla Malatya’da 4, Konya’da ise 1 şahıs yakalandı. Gözaltına alınan 5 şahsın emniyetteki işlemleri halen devam ediyor."

Ankara, AA- malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Musa (1 yıl önce)
    Bunlara acıyan ya gizliden kriptodur ya da son altmış yılın eko politiğini idrak edemeyecek kadar saf ve cahildir.. pişman olmuş veya acınacak zavallı fetöcü yoktur doğru zamanı bekleyen uyuyan militanlar vardır... acıyan acınacak hale gelir
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Sarı çizmeli (1 yıl önce)
    Geçici görevle üniversiteye gelenleri de bir incelesinler bakalım altından neler çıkacak
    %82
    %18
    Yanıtla