SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ Silahlı Terör Örgütünün Lideri Fetullah Gülen Öldü

FETÖ Silahlı Terör Örgütünün Lideri Fetullah Gülen Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve mensuplarının sosyal medyadaki hesaplarında elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü belirtildi.

Örgüt yönetiminin en çok kullandığı sosyal medya hesaplarından "Herkülnağme"de yapılan paylaşımda, elebaşı Gülen'in öldüğü belirtildi.

"Herkülnağme"deki paylaşımın ardından örgüte ait diğer sosyal medya hesaplarında aynı iddia dolaşıma girdi.

Gülen'in akrabaları ve örgüt yönetimine yakın olup sosyal medyada aktif olan çok sayıdaki isim de elebaşın öldüğünü öne sürdü.

Bakan Fidan: FETÖ elebaşının ölümünü istihbarat kaynaklarımız da doğruluyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da yaptığı açıklamada, FETÖ elebaşının ölümünü istihbarat kaynaklarının da doğruladığını söyledi.

Terörle mücadelede kararlılığın devam edeceğini belirten Bakan Fidan, "Bu karanlık örgütün lideri ölmüştür." ifadesini kullandı.

Bakan Tunç: FETÖ ile mücadele FETÖ elebaşıyla sınırlı olmayıp, tüm unsur ve uzantılarıyla sürecek

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, FETÖ elebaşının ölümünün, terör örgütüyle mücadeledeki kararlığı hiçbir şekilde akamete uğratmayacağını vurgulayarak, "Aksine mücadelemiz aynı kararlılık ve azimle devam edecektir." ifadesini kullandı.

Bakan Tunç, şunları kaydetti, "Ülkemiz aleyhine esaslı bir milli güvenlik sorunu olarak devam eden bu örgütle mücadele FETÖ elebaşı ile sınırlı olmayıp, tüm unsur ve uzantılarıyla sürecektir. " açıklamasında bulundu.

Bakan Işıkhan: Alçak örgütün elebaşının ihanetini, verdiği zararları unutmayacağız

AA Editör Masası'nda gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da FETÖ elebaşının ölümüne ilişkin, "Alçak örgütün elebaşının devletimize, milletimize, dinimize ihanet ettiğini, verdiği zararları unutmayacağız." dedi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Eli kanlı FETÖ'yle mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "15 Temmuz 2016'dan bugüne kadar İçişleri Bakanlığımızca FETÖ'ye yönelik, 178 bin 406 operasyon gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Su uyur FETÖVARİ yapılar uyumaz' sözü, başta FETÖ olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadelemizdeki ana ilkemizdir. Biz durmayacağız, duraksamayacağız. Eli kanlı FETÖ'yle mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum." ifadelerini kullandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • ferhat (1 saat önce)
    Bazı kurumlarda bayrak yarıya iner diye bekledik. Son sürat üniversitelere girilmeli ve temizlenmelidir. Çocuklarımızı yetiştiren yerlerden başlamak lazım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • METO ÇETO KETO (8 saat önce)
    Feto gitti yerine meto Çeto keto vsvsvs geldi çok da bişey farketti mi bilemem. Sağlık bakanlığı ve menzil tarikatının ilişkilerine bakım anlarsiniz
    %77
    %23
    Yanıtla
  • SİYASİ (8 saat önce)
    Kimler kimlerleydi. Şu siyasi ayağı ortaya çıkmadan tam bir temizlikten söz edilebilir mi? Siyasi ayağını araştırma komisyonu hangi partilerce reddedilmişti..... Yanında boy boy fotoğrafları olanlar şimdi lanet mesajları atıyor hiç samimi degil her şey ortaya çıkarılmalı
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Siyasi ayağı belli ayman güler daha önceki seçimlerde hizmet hareketiyle iş tutduk dedi kameralar karşısında
    %100
    %0
    Yanıtla